Gierige Gasten slaan weer eens een homerun met briljante video

Redactie 27 mrt 2019 Entertainment

Een van de mooiste YouTube-kanalen van Nederland is die van de Gierige Gasten. Ooit begonnen om te kijken hoe ze zoveel mogelijk shit kunnen krijgen, voor niks. Van gratis een festival binnen sneaken tot een gratis diner omdat ze een huwelijksaanzoek hebben gedaan, Niels en Martijn hebben het allemaal op hun kerfstok.

Wij genieten al jaren met ze mee. Hun laatste wapenfeit is er weer eentje voor in de boeken hoor. Dit keer doen ze zichzelf voor als een straatartiest, waarbij ze net doen alsof ze de beste karikaturen kunnen schilderen. Op de grond liggen formidabele portretten van Obama en P. Diddy, maar in werkelijkheid kunnen ze ongeveer net zoveel met een kwast als je neefje van vier.

Het mooie is dat er ook allemaal mensen omheen gaan staan om te kijken wat hij aan het maken is. Die zien natuurlijk ook dat er alleen een stukje poep uit hun kwast komt. Zo ontzettend ongemakkelijk. Uiteraard zijn de bezoekers niet van plan om een euro aan de ‘experimantal style’ uit te geven. Of lukt het iemand toch nog om een paar knaken te vangen? Geef jezelf even tien minuutjes plezier voor deze heerlijke portie schaamteloosheid.

Reageer op artikel:
Gierige Gasten slaan weer eens een homerun met briljante video
Sluiten