Geraldine Kemper is meest begeerde vrijgezel van Nederland!

Redactie 22 jan 2015 Girls

Blaas de ballonnen op, zet je feestmuts op je hoofd en ontkurk de champagne: Geraldine is met liefst 42% uitgeroepen tot meest begeerde vrijgezel van Nederland! Daarmee laat ze andere knappe vrijgezelle kandidaten als Sylvie Meis en BNN-collega Gwen van Poorten achter zich. In totaal werden er 6.432 stemmen uitgebracht. Volledige uitslag achter de klik! 

Resultaten Meest begeerde vrijgezel van Nederland

1. Geraldine Kemper – 42%

2. Sylvie Meis – 17%

3. Sharon Pieksma – 16%

4. Gwen van Poorten –  11%

5. Victoria Koblenko – 10%

6. Georgina Verbaan – 2%

Chris Riemens, hoofdredacteur van FHM: ‘Ik snap heel goed dat de Nederlandse mannen voor Geraldine hebben gekozen. Ze lijkt het ideale vriendinnetje. Ze is brutaal, maar heeft ook iets schattigs. Verder is ze spontaan en komt ze over alsof je flink met haar kunt lachen. Geraldine is natuurlijk ook mega knap, maar toch toegankelijk. Dat maakt haar juist zo leuk.’

Om te vieren dat de blondine is uitverkoren tot meest begeerde vrijgezel, staat die fijne FHM-shoot met Gerrie hier. Enne, wil jij nou ook een leuk vriendinnetje aan de haak slaan? Bij Lexa.nl zijn vrouwen zich MASSAAL aan het inschrijven. Pak je laptop er maar snel bij, inschrijven jij!

Wil je nou allemaal mooie foto’s van Geraldine bekijken? Kan je terecht op FHM500.nl 

 

Reageer op artikel:
Geraldine Kemper is meest begeerde vrijgezel van Nederland!
Sluiten