Dude bluft zich een weg in de Paris Fashion Week door te doen alsof hij de niet bestaande ‘Georgio Peviani’ is

Redactie 30 jun 2018 Entertainment

Met een mooi verhaal, een vlotte babbel een zak vol met zelfvertrouwen kun je je overal naar binnen bluffen. Dat bewees Vice presentator, Oobah Butler, door zich binnen alle toffe evenementen van de Paris Fashion Week te bluffen als modeontwerper ‘Georgio Peviani’. Georgio Peviani is een spijkerbroekenmerk dat je op de markt kan kopen voor een paar tientjes. Gewapend met woorden, een gekke look en zijn businesskaartjes weet hij iedereen te laten geloven in zijn spel.

Google de Italiaanse naam Georgio Peviani en je zult een website vinden met denim jeans. In het echt bestaat de fashion designer helemaal niet. Een presentator van Vice toverde zichzelf om als de zogenaamde fashion goeroe en blufte zich overal een weg naar binnen.

Peviani gewoon op de markt

Oobah zag het merk regelmatig op de markt liggen en vond het wel mooi. De broeken zijn goedkoop en de naam klinkt bekend ook al lijkt het helemaal nergens op. Peviani is behoorlijk anders dan Armani maar toch link je het aan elkaar. Door zich een beetje fashion goeroe achtig te kleden en een nep website te maken wist hij zichzelf overal binnen te krijgen.

Gratis reclame stunt

Uiteindelijk komen we erachter wie echt de man achter het merk ‘Georgio Peviani’ is. Een mooie gratis reclame stunt voor het ‘merk’. Check de video beneden hoe Oobah zijn ervaring was als fashion designer op de Paris Fashion Week.

Foto: Screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Dude bluft zich een weg in de Paris Fashion Week door te doen alsof hij de niet bestaande ‘Georgio Peviani’ is
Sluiten