Genomineerde #2 voor de Gent of the Year-award: Arjen Lubach

Redactie 11 mei 2018 Entertainment

De stembussen voor de FHM500 zijn helemaal open en op dit moment wordt er tot rokende servers aan toe gestemd op FHM500.nl. Wie behalen uiteindelijk een plekje in het magazine? Dat zien we na 24 mei, als de mooie vrouwenbijbel verkrijgbaar zal zijn. De FHM500 is natuurlijk een ode aan de vrouw, maar laten we ook de mannen niet vergeten! Daarom hebben we dit jaar de TABAC Gent of the Year-award in het leven geroepen.

Waar moet de Gent of the Year aan voldoen? Het moet allereerst een toffe peer zijn. Een man die zichzelf altijd op een puike manier weten te presenteren waarbij wij denken: Ja, daar willen we wel een biertje mee drinken. Sympathiek, stoer, verzorgd en stijl zijn de sleutelwoorden in de jacht naar succes om deze award in de wacht te slepen. De aankomende weken zullen we de vier genomineerden allemaal aan je voorstellen. Na vorige week te openen met de eerste genomineerde Valerio, serveren we nu de tweede genomineerde in de vorm van Arjen Lubach.

A post shared by Arjen Lubach (@arjenlubach) on

Hij is de beste late night comedy host van de lage landen en weet elk seizoen weer keiharde virals te scoren met zijn programma Zondag met Lubach. De vetste was natuurlijk het introductiefilmpje van Nederland voor Trump,. Maar verder wist ‘ie internationaal ook te scoren met een zogenaamde Game of Thrones spin-off en een briljant filmpje over Amerikanen.

Kortom, met Arjen, daar kun je wel een potje mee lachen. En dat vertelt hij altijd terwijl het pak strak om zijn schouders is gehesen en zijn baardje modieus getrimd. Met zijn gevoel voor stijl zit het dus ook wel snor. Dat pak is nog wel een dingetje, zo blijkt uit een interview met Esquire. “De stylist vroeg nog of ik niet liever een meer Nederlandse stijl wilde, blazer met een t-shirt, maar dat vond ik zo’n slappe middenweg. Goed pak, goede das en vooral goede schoenen.” 

Volgende week hoor je wie de derde genomineerde is! Uiteindelijk zullen alle vier genomineerden nog een keer worden voorgesteld, waarna er gestemd kan worden op de man die volgens jullie de Gent of the Year-award verdient. Vergeet TABAC Fragrances niet te liken op Facebook en te volgen op Instagram.

Foto: Merlijn Doomernik / VPRO

In samenwerking met TABAC

Reageer op artikel:
Genomineerde #2 voor de Gent of the Year-award: Arjen Lubach
Sluiten