De gelukskoekjes van Rumag vertellen je de waarheid die je niet wil horen

redactie 6 nov 2018 Entertainment

De mensheid heeft in z’n bestaan al een aantal grote mijlpalen bereikt. Denk aan de uitvinding van het internet, of Neil Armstrong die in 1969 als eerste man voet op de maan zette. Toch is er naast ruimtereizen nog een ander soort reizen dat we graag willen kunnen: tijdreizen. Wetenschappers hebben de code daartoe helaas nog niet gekraakt. Om je toch een tijdje in de toekomst te kunnen geven heeft Rumag nu een paar gelukskoekjes uitgebracht.

Nauwkeurigheid van 250 procent

Gelukskoekjes kennen we natuurlijk al langer, maar tot nu toe vertelden ze je alleen wat je het liefst wilde horen. Die van Rumag niet. Die vertellen gewoon waar het op staat. Zelf zeggen ze een kijkje in de toekomst te geven met een nauwkeurigheid van 250 procent. Wij zijn geen wetenschappers, maar we weten wel dat zodra percentages genoemd worden het wel waar moet zijn.

Zwarte koek

Om de hapjes met glazen bol eigenschappen helemaal in Rumag-stijl te krijgen, hebben ze de koek die om je kijk in de toekomst heen zit zwart gemaakt. Je moet trouwens niet klagen als je er een droge bek van krijgt, want daar hebben ze je vooraf voor gewaarschuwd. Rumag zegt zelf dat je dat voor lief moet nemen als je in de toekomst wil gluren. Zwarte koekjes, een droge bek en een toekomstvoorspelling met een shitload aan punten, wie wil dat nou niet? Het lijkt ons in ieder geval een perfect cadeau voor tijdens de feestdagen. Hier kun je ze bestellen, makker!

Reageer op artikel:
De gelukskoekjes van Rumag vertellen je de waarheid die je niet wil horen
Sluiten