5 simpele redenen om geld te besparen

Redactie 13 mrt 2019 Entertainment

Ze zeggen wel dat geld niet gelukkig maakt, maar zelfs de grootste minimalisten onder ons kunnen niet ontkennen dat een paar centen op je rekening toch verdomd handig is. Het kan soms lastig zijn om je inkomsten te vergroten, maar als je meer geld wil hebben kun je in elk geval letten op je uitgaven. Wij geven je 5 simpele redenen om geld te besparen.

1. Skip Thuisbezorgd
Frikandellen, chinese loempia’s en een supermenu nigiri’s zijn harstikke lekker, maar ze kosten je wel een godsvermogen. Diepvriespizza’s van de supermarkt zijn ook prima en je kan altijd nog zelf uitsloven in de keuken. Extra gratis tip van ons: als je dan naar de supermarkt afreist, neem dan een boodschappentas mee. Scheelt je weer 10 cent.

Happy Pizza GIF - Find & Share on GIPHY

2. Beleggen
Je neemt wat meer risico, maar op je spaarrekening komt er ook alleen maar stof op te zitten. Als je dan toch geld hebt, kun je er beter iets nuttigs mee doen om er proberen meer van te maken. Check eens het beleggen in P2P krediet. Misschien kun je daar je voordeel uithalen.

3. Vergelijk prijzen
Toffe sneakers gezien? Check eerst effe online of ‘ie ergens anders niet toevallig goedkoper is. Of wat dacht je van de voordelen die de letters SALE op een winkelruit meebrengen? Scheelt weer een paar zuur verdiende centen, vriend.

Bike GIF by Red Bull - Find & Share on GIPHY

4. Pak de fiets
We snappen dat als je elke dag van Rotterdam naar Maastricht moet je niet je tweewieler pakt voor een retourtje, maar voor de kleinere afstanden kun je prima de fiets pakken. Helemaal gratis en nog goed voor jezelf en de wereld om je heen ook!

5. Samen douchen
Dit moet de meest interessante manier van allemaal zijn. Lekker samen douchen met je Tinderdate, onenighstand, scharrel of vriendin. Leuker gaat het bezuinigen niet worden!

Reageer op artikel:
5 simpele redenen om geld te besparen
Sluiten