Geflipt jachtluipaard valt alles en iedereen aan op school in India

Wat hadden ze een fijne ochtend op een school in Bangelore, India. Het is behoorlijk kut om na een geslaagd weekend vol gezuip en genaai weer naar school te moeten maar dit sloeg alles. Sta je rustig een peukie te roken op het schoolplein, komt er uit het niets een jachtluipaard over het hek gesprongen om je ogen eruit te krabben.

De school is gebouwd naast een stuk jungle, waar het jachtluipaard uit is geslopen. Doordat we met steeds meer mensen op de aarde wonen moeten we meer bouwen en blijft er voor de diertjes steeds minder leefruimte over. Wat er vandaag gebeurde is iets wat steeds vaker plaatsvindt in India en dat is voor zowel het luipaard als de slachtoffers niet heel plezierig.

Met behulp van een paar welgeplaatste verdovingspijltjes kregen ze deze machtige kater in slaap. Helaas had deze killer toen al zes slachtoffers gemaakt. De kat is uitendelijk op het toilet K.O. gegaan en is verplaatst naar een natuurreservaat. De verwondingen van de aangevallen mensen vielen gelukkig mee, maar een erg lekker begin van de week is het natuurlijk niet. Dan valt zo’n regenachtige maandag bij ons nog wel mee.

Op de beelden en foto’s hieronder is te zien wat voor humeur het beest precies had.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Reageer op artikel:
Geflipt jachtluipaard valt alles en iedereen aan op school in India
Sluiten