Gasten toeren door Europa zonder cash maar met Tinder

redactie 21 dec 2016 Entertainment

Deze guys bewijzen dat Tinder meer kan zijn dan alleen een vleeskeuring. Zij hebben namelijk dankzij de app een gratis reis gemaakt door Europa. Matt Dajer and Ammar Kandil, van YouTube-kanaal Yes Theory, voerden een challenge uit door zonder cash te reizen.

Het enige dat de gasten tot hun beschikken hebben is Tinder. Dus ze zijn als een malle gaan swipen om vrijwilligers te zoeken die alles voor ze betalen. Op hun wensenlijstje stond sowieso een lokale experience, uiteraard betaalt door hun Tinder match.

In Amsterdam, Paris en Barcelona moet het gebeuren. Op de eerste dag krijgen ze pas om half vijf een slaapplek te pakken, maar daar zit dan wel een goede maaltijd bij. Score. Daarna is het tijd om naar Parijs te reizen om gratis de Eiffeltoren te beklimmen en daarna de hotspots van Barcelona te checken.

Ze bedachten het idee omdat ze allebei nog nooit in Europa zijn geweest en ze hun vriendinnen hebben ontmoet via Tinder. “We originally wanted to send our wallets back home by mail so that we’d have no choice and wouldn’t spend money, but the post office wouldn’t let us”, left Matt uit. Dat was ook wel echt freaky geweest, dat maakt de reis toch een stuk minder gezellig.

Reageer op artikel:
Gasten toeren door Europa zonder cash maar met Tinder
Sluiten