Gast wordt gruwelijk hard aangevallen door grizzly beer

redactie 3 okt 2016 Entertainment

Deze guy heeft voorlopig het beste verhaal om in de kroeg te vertellen. Todd Orr is namelijk door een grizzly beer aangevallen. Dan denk je al dat je pech hebt. Maar hij is niet één keer, maar twee keer aangevallen. Hij probeert de beer nog weg te jagen met een speciale spray. Maar dat lukte niet helemaal lekker zoals je op de foto’s kunt zien. 

Todd ging een stuk hiken in de ochtend en riep om de dertig seconden: “Hey bear”. Hij weet namelijk dat het daar stikt van de beren. Dus roept hij ze, om ze niet te verassen. Als hij op een open plek komt, ziet hij een eind verderop een beer staan. Eerst rent de beer weg, maar bedenkt zich later. De beer is in no-time bij Todd.

Hij duikt direct naar de grond en beschermt zijn nek met zijn armen. Slimme zet want als hij daar gewond was geraakt, was het waarschijnlijk een stuk slechter afgelopen. De beer bijt hem een paar keer en het lijkt eeuwen te duren tot ze weggaat.

Als hij weer alleen is, staat hij voorzichtig op. Na ongeveer vijf minuten hoort hij weer geluid achter zich. Als hij zich omdraait, ziet hij dezelfde beer op hem af komen. Ze probeert hem weer in zijn nek te bijten en Todd verdedigt zich op dezelfde manier.

Opeens stopt de beer de aanval en blijft een tijdje op Todd zitten. Todd ligt doodstil op de grond om niks uit te lokken. Na een tijdje is de beer ‘m dan echt gepeerd. Het slachtoffer zoekt dan naar zijn gun, die hij eerder niet kon pakken. Zijn pistool ligt een paar meter verderop. Hij pakt het op voor als de beer nóg een keer terug komt.

Tijdens het lopen komt hij een auto tegen. Er zit niemand in dus Todd hoopt dat diegene niet dezelfde beer tegenkomt als hij. Hij stapt in de auto en rijdt naar een boer. Daar belt hij zijn vriendin en 911. De dokters hebben acht uur nodig om hem weer helemaal op te lappen. Hij komt er vanaf met een breuk in zijn bovenarm, een paar wonden en wat flinke blauwe plekken. Todd is in ieder geval blij dat hij nog leeft.

Reageer op artikel:
Gast wordt gruwelijk hard aangevallen door grizzly beer
Sluiten