Gast haalt zijn nieuwe LaFerrari en Porsche 918 op in z’n McLaren P1

koen 29 jan 2015 Machines

Wat een lekker gevoel moet dan zijn. Je gaat naar bed, je zet je wekker en je weet dat je de volgende ochtend je nieuwe LaFerrari mag ophalen van de dealer en om de dag nog leuker te maken kun je ook gelijk je nieuwe Porsche 918 Spyder ophalen. Waarschijnlijk doe je geen oog dicht. Een gelukzaliger gevoel dan dit kan niet. Tenminste, dat zou je denken. Want als jij je Duitse en Italiaanse paarden gaat ophalen in een dikke McLaren P1 ben je, als autoliefhebber, de gelukkigste man op aarde. En ook nog een echte baas.

Paul Bailey is zo’n gast waar we met z’n allen stinkend jaloers naar kijken. De Brit ging zijn imposante autocollectie uitbreiden met een nieuwe LaFerrari die hij twee jaar eerder had besteld. Omdat je natuurlijk ook vervoer nodig hebt om bij de Ferrari dealer te komen kun je niet aan komen zetten in een Toyota Prius. Nee, als een echte baas kom je aanzetten in stijl. Dat moet de Britse miljonair ook hebben gedacht. Hij, zijn vrouw en zijn beste vriend kwamen de rode sportbolide ophalen in een McLaren P1.

Maar dat is nog niet alles. Waarschijnlijk had zijn vrouw ook nog een auto nodig want nadat Bailey de LaFerrari had opgehaald zijn ze weer in de auto gestapt voor een tripje van 320 km naar de Porsche dealer. Daar stond meneers nieuwe Porsche 918 Spyder om hem te wachten. Ja hoor gasten, doen we er gewoon even bij. Wat moet de dealer wel niet hebben gedacht. Komt een gast zijn nieuwe Porsche ophalen met een P1 en een LaFerrari.

Bailey, wat een gast. Deze man heeft het goed voor elkaar. Hij verkocht een paar jaar geleden zijn zelf opgezette telecombedrijf voor 28 miljoen pond en is daarna lekker auto’s gaan kopen. Inmiddels bezit de 55-jarige Brit een kleine dertig auto’s waaronder deze drie leuke speeltjes. Gewoon omdat het kan.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Dit zijn de drie schoonheden bij elkaar.

Reageer op artikel:
Gast haalt zijn nieuwe LaFerrari en Porsche 918 op in z’n McLaren P1
Sluiten