Gast bouwt geniale mancave die doet denken aan het achterhuis

redactie 5 aug 2016 Entertainment

Elke man droomt van een verstopt kamertje in zijn huis die alleen voor hem is. De befaamde mancave. De vraag is alleen hoe krijg je het voor elkaar dat je schoonmoeder die op bezoek is je echt niet kan vinden? Deze guy heeft het niet bij dromen gelaten en heeft een geniale mancave gebouwd.

Een Imgur gebruiker genaamd BaconJacobs heeft zijn resultaat gedeeld. Het lijkt op eerste gezicht een mooi afgewerkte inbouwkast. Or is it!? Als je aan de geheime hendel trekt zwaait de kast open en wordt een heerlijk verborgen kamertje onthult.

De ruimte is maar 1,5 bij 3,7 meter maar meer heb je ook niet nodig. Hij heeft zijn kamertje gevuld met allemaal chille dingetjes die hij relaxed vindt. Zoals een lekkere stoel, zijn tabak en rookspulletjes, een houten schip, elektrisch lampje en een replica van de idol uit de film Raiders of the Lost Ark.

Verder kan deze baas het hele jaar door genieten van zijn grot want hij heeft een elektrische openhaard voor in de winter. Maar ook een ventilatie schacht met ventilator voor in de zomer.  

Reageer op artikel:
Gast bouwt geniale mancave die doet denken aan het achterhuis
Sluiten