Deze zieke €25.000 PC set-up is de droom van elke gamer

Redactie 15 mei 2018 Entertainment

Lekker achteruit gezakt met een volle zak knapperige chips gamen tot in de vroege uurtjes. Het is iets wat we allemaal graag willen. Helaas moeten we ook naar ons werk of dat ene proefwerk leren voor school. Anders krijgen we nooit 25.000 euro bij elkaar gespaard om dit hele dikke game PC setje te scoren.

De Canadese Youtuber Lewis Hilsenteger, beter bekend met zijn Unbox video’s, heeft het werkelijk gemaakt. Heeft hem 25.000 euro gekost, maar dan heb je ook wat. Er is een heel werksysteem voor hem gebouwd zodat hij heerlijk achterover gezakt hersenen tot gort kan knallen in Call of Duty.

Massage

De display die hij voor zijn snufferd heeft, heeft een mooie afmeting van 42,5 inch en is een 4K LG scherm. Dat is nog maar het begin. Want naast het grote scherm staan nog twee schermen met een doorsnede van 24 inch. Dat is ongeveer een totaal van 100 inch bij elkaar. Holy shit, dat is wel erg extreem. Er zit zelfs een massagesysteem in de stoel gebouwd zodat je spieren ook niet verzuurd raken als je bezig bent. Check even alle lijpe extra’s in de onderstaande video. Damn, wat een leven heeft die gast.

Reageer op artikel:
Deze zieke €25.000 PC set-up is de droom van elke gamer
Sluiten