Game of Thrones schrijver komt met nieuw boek

Redactie 4 feb 2017 Entertainment

Game of Thrones schrijver George R.R. Martin kan de pen nog niet weg leggen. Zijn enorm populaire reeks boeken over de wereld van Westeros krijgt een vervolg. De schrijver wil graag nog wat verdieping aanbrengen in zijn Game of Thrones universum.

George kondigde op zijn blog aan dat hij bezig is met een project dat Sons of the Dragon moet gaan heten. Hij waarschuwt hier wel bij dat het niet een verhaal is zoals zijn vorige boeken, maar meer een vertelling over de geschiedenis van de Targaryen-familie. Echter, iedereen die helemaal gek is op zijn laatste boeken en de politiek van Westeros zal ook dit werk met open armen ontvangen en verslinden. Martin onthult nog iets meer:
”As the title suggests, “The Sons of the Dragon” chronicles the reigns of the second and third Targaryen kings, Aenys I and Maegor the Cruel, along with their mothers, wives, sisters, children, friends, enemies, and rivals. If you’re read something to that effect on the web, good, that much is right.”

Happy GIF - Find & Share on GIPHY

Het klinkt bijzonder goed in de oren om eens diep in het verleden van de Khaleesi, Daenerys Targaryen, te duiken en nieuwe verhalen te lezen over de familie van ons favoriete personage.

Laugh GIF - Find & Share on GIPHY

Maxim

Reageer op artikel:
Game of Thrones schrijver komt met nieuw boek
Sluiten