Ga helemaal los met de toffe strategiegame Empire

redactie 7 jul 2016 Entertainment

FHM.nl heeft een nieuwe aanwinst op de site: onze eigen game section. De heetste nieuwe games voor jou op een rijtje. Dé spellen om de regenachtige zomerdag mee door te komen, je verslaving te onderhouden of om de strijd aan te gaan met je vrienden. Werp een blik op de selectie die we speciaal voor jullie gemaakt hebben en laat je meeslepen door de parels van games die we voor je in de aanbieding hebben.

Goodgame Empire
Wie heeft er als klein kind niet van gedroomd om als ridder in glimmend harnas de strijd aan te gaan met de vijanden van de koning, een beeldschone prinses te redden of een draak onthoofden. We weten inmiddels dat die droom nooit werkelijkheid gaat worden. Tenzij je de game Goodgame Empire gaat spelen natuurlijk. Bedacht in Hamburg door Goodgame Studios en over heel de wereld gespeeld, Goodgame Empire is een echte must have voor de middeleeuwse strateeg.

Bouw kastelen, verzamel goederen en ga de strijd aan met vijandige kasteelheren. Met ruim 80 miljoen spelers wereldwijd ben je niet de eerste die zich in de wondere wereld van Goodgame Empire waagt. Ga je de strijd aan met je buren of sla je de handen ineen? Met de laatste updat van het spel is het nu ook mogelijk om met je maten samen aan één kasteel te bouwen. Wij zeggen: pilsje erbij en bouw je eigen empire! Hierrr kun je het spel ontdekken en spelen.

Reageer op artikel:
Ga helemaal los met de toffe strategiegame Empire
Sluiten