Onderzoek wijst uit dat de G-spot helemaal niet bestaat

Redactie 3 mrt 2018 Entertainment

De vraag of de G-spot echt is, is een discussie die we al jaren voeren onder elkaar. Als we de vrouwen moeten vragen, zullen er veel volmondig ‘Ja!’ zeggen. Onderzoekers hebben het tegendeel bewezen en komen dus met de conclusie dat het allemaal maar een sprookje is.

Uit een klein onderzoek, gedaan door een team van sexperts uit Melbourne, blijkt dat er helemaal geen bewijs is gevonden voor het wonderbaarlijke orgasme plekje. In de studie werden 13 lichamen van vrouwen tussen de 32 en 97 jaar gecontroleerd op of het geheime lap grond bestaat. Het enige wat ze vonden waren lijnen van de vagina en urine gedeeltes. Helaas vrouwen, het is dus allemaal fake. Hoofdonderzoeker Dr. Nathan Hoag gelooft dat vrouwen denken dat de G-spot bestaat omdat de plek heel erg dicht bij de clitoris bevindt. Die moet ook nog eens een stuk langer zijn dan we allemaal denken.

It’s a fucking lie

Van de buitenkant lijkt de clitoris op een mini knopje met de grootte van peulvruchtje. Maar in realiteit is ‘ie net zo lang als een vinger. Het gaat zelfs 8 cm verder door in de vagina. Het moet dus een soort van clitorisorgasme zijn wat de vrouwen laat komen. In andere woorden, de G-spot is een grote leugen.

Black Kandi Burruss GIF - Find & Share on GIPHY

Voor de mannen onder ons die nu een zucht van opluchting zullen slaken omdat ze nu niet meer zo hun best moeten doen om de G-spot te vinden, we hebben onze twijfels. Denk wel dat het onderzoek gedaan is onder 13 personen. Het is dus niet bepaald een representatief onderzoek. Wie weet hebben sommige vrouwen wel G-spots en andere weer niet. Dat zou zomaar kunnen, toch?

Het maakt ook allemaal niet uit, je zult je bedpartner altijd moeten verwennen. Wel een leuk discussiepunt net voor de seks, maar maak haar niet te humeurig. Daar heb je dan ook niets aan. Blijf dus vooral zoeken.

Scott Glenn Binoculars GIF by The Leftovers HBO - Find & Share on GIPHY

Reageer op artikel:
Onderzoek wijst uit dat de G-spot helemaal niet bestaat
Sluiten