Futuristische 3D hologram lijkt zo uit de nieuwste sciencefictionfilm te komen

Redactie 14 okt 2017 Entertainment

In Hollywood zijn de mogelijkheden oneindig. Van de meest gruwelijke monsters en pratende dieren tot de meest futuristische wagens en hightech hologrammen. Alleen de wereld der films lijkt er patent op te hebben. Door ontwikkelingsklok der technologie, die nooit stop met tikken, komt toch langzamerhand verandering in. Oké, de kans dat monsters en pratende dieren ooit op het werkelijkheidstoneel zullen verschijnen, zal niet heel hoog zijn. Maar die technische kant blijft maar door ontwikkelen.

De gasten van Big Screen Video in Australië zijn wel met een heel gaaf speeltje thuisgekomen uit China. Het bedrijf is gespecialiseerd in alles wat maar met video en LED-schermen te maken heeft. De Aussies laten even zien wat dit speeltje in huis heeft. Die zo ondenkbare persoonlijke speeltjes van Tony Stark, Iron Man, lijken dus toch eraan te gaan komen. Doormiddel van een ventilator geheel bestaande uit dansende LED-lampjes, lijkt het net een echte 3D hologram die de man in het robotpak een mooi plaatsje kan geven in zijn laboratorium.

The boys brought back some cool toys from their last China trip! This is one strip of LEDs working like a fan. Keep watching towards the end for the full 3D graphics ???

A post shared by Big Screen Video (@bigscreenvideo_au) on

Reageer op artikel:
Futuristische 3D hologram lijkt zo uit de nieuwste sciencefictionfilm te komen
Sluiten