Front Runner Sneaker Friday: Running Shoes

Redactie 28 nov 2014 Entertainment

Sneakers heb je in alle soorten en maten. Van de flitsende schoenen voor onder je jeans tot de stijlvollere patta’s voor onder je chino. Maar ook tijdens het sporten dien je een paar goeie schoenen aan de voeten te hangen. Ook voor je running shoes ben je bij de maestro’s van Front Runner aan het goede adres. Het mooie is dat je tegenwoordig steeds vaker de hardloopschoen onder een casual outfit wordt gedragen. Scoor zo’n hardloopschoen en je slaat een klassieke dubbelslag. FHM presenteert de allercoolste running shoes!

Adidas ZX Flux
De ZX Fluxjes zijn geïnspireerd op de iconische running sneaker uit de jaren ’80. Door gebruik te maken van het vernuftige TORSION® SYSTEM in de zool, is de schoen erg stevig en comfortabel. Deze zwart-rode vinden wij erg tof. Maar ook de zwart-witte ZX Flux WEAVE zijn dik. Vette print. Schijnen bijzonder lekker te lopen trouwens. Tot slot hebben we deze blauwe Fluxjes voor je geselecteerd. Met een prijs van €94,99 zitten deze patta’s precies tussen de andere adidasjes in gepositioneerd. Nou boys, pick your favourite!


 

Asics Christmas Pack
Van nature is Asics een echt hardloopschoenenmerk. Kijk maar eens op de atletiekbaan. Asicsschoeisel in overvloed. Anno 2014 is het merk nog altijd alive and kickin’. Neem dit trio schoenen uit de Christmas Pack. Regelrechte juweeltjes! Het design van de rode editie zijn ingegeven door de beroemde Japanse mangaserie Mobile Suit. De groene zijn geïnspireerd op een kerstboom. Ja ja, je zit in de Christmas Pack of je zit ’t niet! Ook de grijze, de Gel Lyte III, mogen er zijn. Alle drie de modellen zijn voorzien van inventieve snufjes op het gebied van zooltjes en gelletjes waardoor jij als een koning over de straten galoppeert.


 

Nike Flyknit / Rosherun
Wil je echt met opvallende kicksen over het asfalt sprinten, dan moet je de Flyknit Chukka’s van Nike hebben. Het schijnt dat op deze schoenen nog nooit iemand is ingehaald, zo snel lopen ze. Watsdie kleur? Da’s cinnamon brown gemixt met burgundy afgemaakt met de bekende Swoosh in lichtblauw. Ehh, ja. Neem maar een slokje water om alles te verwerken. Doorgeslikt? Goedzo, want dan knallen we vrolijk verder met de Rosherun-editie. Iets minder excentriek, maar net zo snel. Geinspireerd op de Free Run zool, en daardoor voorzien van een uitmuntende demping. Gezonde schoenen voor je voeten. Afgelopen zomer waren ze zwaar hot in sneakerland. Dus als je de winter wat aangenamer wil maken, dan moet je deze bestellen. De Rosheruns zijn uitgevoerd in donkerblauw of felrood. Doe ons die rode maar!

Reageer op artikel:
Front Runner Sneaker Friday: Running Shoes
Sluiten