Front Runner Sneaker Friday: herfscht special!

Redactie 24 okt 2014 Entertainment

Met hardnekkige regenbuien en halsstarrige windvlagen heeft de herfst deze week dan ook fysiek zijn intrede gedaan. Wind, regen en rond dwarrelende blaadjes. Nee, dan kun je niet meer met je zomerse sneakertjes en je t-shirtje aankomen. Front Runner Sneaker Friday staat vandaag dan ook in het teken van de herfscht. Robuuste schoenen, dikke truien en warme jassen waarmee je de komende maanden gegarandeerd zonder noemenswaardige problemen doorkomt. Tenzij je te maken krijgt met accute diarree, dan kunnen we helaas niks voor je doen. Zelfs in dat erbarmelijke geval kan je alsnog beter goeie kleren aan hebben. Check uit die special!

Carhartt
Als je op zoek bent naar toffe kleding voor herfst en winter dan ben je bij het Amerikaanse Carhart aan het goede adres. Effen zonder opsmuk, makkelijk te combineren met opvallende kledingstukken. Van dikke winterjassen zoals deze en deze, tot kleurige beanies en chille truien. Allemaal hier te verkrijgen bij Front Runner. Hieronder zie je de drie favorieten van FHM.

1.
Groene parka 
2. Rode trui  
3. Gele beanie 


Vans
Het skatemerk van weleer maakt niet alleen vette patta’s. Ze zijn ook erg bedreven in het fabriceren van petten, tassen en kleding. Wil jij er deze herfst lekker fris en gekleurd bijlopen? Dan moet je sowieso bij Vans zijn. Hier vind je het hele Vans-assortiment van Front Runner. Om je een handje te helpen pikken wij er drie vette items uit die dit jaargetijde niet zouden misstaan in jouw garderobe.

1. Chille trui met toffe print
2. Deze patta’s in de Old Skool Reissue-lijn
3. Katoenen overhemd


 

Timberland
Als wij aan Timberland denken, dan denken wij aan schoenen die blaadjes platstampen zoals als tanks. Die bekende zandkleurige Timberland boot is toch de mammoettanker onder de schoenen. Stoer, robuust en nietsontziend. Sinds 1952 fabriceert het schoenenmerk al, wait for it, schoenen. Naast het trotseren van bergtoppen, doen ze het ook nog eens uitstekend als casual sneaker. Hier vind je de gehele collectie van Front Runner. Wij hebben onze drie favorieten er alvast uitgefilterd.

1. Rode 2.0 Cupsole Chukka’s
2. Gele 6-inch Premiums
3. Bruine Groveton Alpine Hikers

Reageer op artikel:
Front Runner Sneaker Friday: herfscht special!
Sluiten