Front Runner Sneaker Friday: Classic Sneakers!

Redactie 26 sep 2014 Entertainment

In het leven zijn er een aantal zekerheden. Een bolletjescombinatie van stracciatella met hazelnoot is altijd een goeie keuze op ijsjesgebied. Borsten zijn fijn om mee te spelen en een man moet minimaal een paar sneakers van dit lijstje in zijn schoenengarderobe hebben staan. In deze retro-versie van Sneaker Friday hebben we samen met onze matties van Front Runner de vetste classics of all time paraat gezet! Welke vind jij het vetst?

PUMA Suede
Cougar aan je hand? PUMA aan je voet! En als je een vriendinnetje van je eigen leeftijd hebt, dan ook want deze PUMA Suede zijn mega. Verkreeg een welhaast legendarische status dankzij de hip-hop en breakdance scene.
Prijs: € 79,99
Hier te koop!


Vans Authentic
Vansjes, wie heeft er niet een afgetrapt en door festivals vergaard paar in z’n kast staan. Oorspronkelijk afkomstig van de skatende community, inmiddels een alom gewaardeerde sneaker voor de casual look. Lopen bijzonder lekker. Altijd een aanwinst voor je garderobe.
Prijs: €64,99
Hier te koop! 


Converse All Stars
De klassieker onder de klassiekers. Is ongeveer even oud als de eerste wereldoorlog, want ontstaan in 1917. Heeft zich ontwikkeld van basketbalsneaker naar ware fashion musthave. Chuck Taylor All star zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar, waarvan deze burgundy red misschien wel de chillste is.
Prijs: €69,99
Hier te koop!


Adidas Stan Smith
Stan Smith was de chose one van adidas. Hij was in 1971 de eerste die leren tennisschoenen droeg. Anno 2014 is de schoen nog steeds een regelrechte crack onder de patta’s. Als je witte schoenen zoekt, dan zit je met deze iconische editie altijd goed.
Prijs: €94,99
Hier te koop!


 

Timberland 6 Inch
Winter is coming. Als je niet echt liefhebber bent van bevroren tenen dan zijn een paar stevige winterboots geen overbodige luxe. Op dat gebied is de Timberland 6 Inch al jaren de absolute vedette. Wij hebben ze ook. Tijdloos cool, topkwaliteit en daarmee te allen tijde een uitstekende aankoop.
Prijs: €119,99
Hier te koop!


Nike Air Max 1
De Nike Air Max 1 is by far de populairste Nike Air Max sneaker. Tegenwoordig in allerlei aangename kleuren te verkrijgen, zoals deze met shinende fluor groene mesh. Wil je all time classics die zo lekker lopen alsof je Jezus zelf bent? Deze moet je hebben.
Prijs: €99,99
Hier te koop!

Reageer op artikel:
Front Runner Sneaker Friday: Classic Sneakers!
Sluiten