Wie doet de sensuele dans van From Dusk Till Dawn beter? Salma Hayek of Eiza González

Redactie 4 jul 2018 Girls

Na kilometers afgelegd te hebben in een dode woestijn kom jij met je medeboef aan in een afgelaten bar. Er hangt een gekke outlaw sfeer in de lucht en nog iets wat je niet echt kunt bevatten. Nadat een gekke snorremans de entree aankondigt van de meest hete act van de aarde wordt je aandacht gevangen. Wat je ziet is Salma Hayek schaars gekleed op een podium innig dansend met een giftige slang. Het is de meest bekende scène uit de horrorklassieker From Dusk Till Dawn. Nu bestaat er sinds 2014 ook een serie gebaseerd op de film, dit keer met Eiza González in de hoofdrol. Maar wie deed het dansje beter:  Salma Hayek of Eiza González? Oordeel zelf. 

Wat begon als een serieuze actiefilm verandert uiteindelijk in een horror vampier satire nadat de hoofdpersonen George Clooney en Quentin Tarantino de Titty Twister binnen lopen.

Stripper vampiers

Nadat ze allemaal betoverd zijn door de hete acts die de strippers opvoeren, blijken de strippers in de nacht allemaal bloeddorstige vampiers te zijn. Samen met een paar andere bargangers barricaderen ze een kamer en proberen te overleven tot het ochtendgloren.

Remake From Dusk Till Dawn

De film was zo succesvol dat er in 2014 een remake verscheen in de vorm van een serie. In de serie wordt de super hete scene van Salma Hayek nagebootst. In de scene danst ze met een slang op een podium en weet zo alle aandacht van het mannenpubliek op te slurpen. Eiza González, de vrouw die de rol van Salma in de serie speelt, is ook enorm sexy in de scéne. De komende video zet de twee dansjes mooi naast elkaar wat ons de kans geeft om te oordelen wie het nou het beste doet. Polletje hieronder mag jij het antwoord geven.


Foto: screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Wie doet de sensuele dans van From Dusk Till Dawn beter? Salma Hayek of Eiza González
Sluiten