Met Freddy’s Ribs uit House of Cards word jij de absolute barbecue master

Redactie 25 jun 2017 Entertainment

Voor de House-of-Cards kijkers onder ons is dit wel een dingetje: Freddy’s Ribs. De ongekend lekker lijkende spareribs die Francis in de eerste seizoenen naar binnen werkt. Freddy is zelfs zijn maatje geworden. Wij vergelijken Freddy’s Ribs een beetje met de krabburgers van Spongebob. Je bent gigantisch benieuwd naar hoe het smaakt, maar kleine kans dat je het ooit gaat proeven. Gelukkig bestaat het YouTube kanaal Binging with Babish.

Aan de krabburger van Spongebob heeft hij zich nog niet gewaagd, maar Freddy’s Ribs… Op wat voor manier de filmmaker/kok de iconische House of Cards spareribs in elkaar flanst is bijna kunst.

Bekijk de hele video en jij bent op de barbecue eerstvolgende weekend twee keer de bom. Eén keer als je vertelt dat je hebt gezien hoe Freddy’s Ribs gemaakt worden. De tweede keer op het moment dat zij hun tanden in de spareribs zetten en zij een foodgasm ervaren. Wel een waarschuwing: check deze video alleen als je goed gegeten hebt, want je wordt heel gretig op spareribs. Zelfs om 10 uur ’s ochtends.

Reageer op artikel:
Met Freddy’s Ribs uit House of Cards word jij de absolute barbecue master
Sluiten