Foto’s van 46 jaar Máxima Zorreguieta: van jonge spetter tot Koningin der Nederlanden

Redactie 17 mei 2017 Girls

Máxima Zorreguieta Van Oranje-Nassau, onze bloedmooie koningin, is vandaag 46 jaar oud geworden. De in Buenos Aires geboren blondine is mateloos populair, niet alleen in Nederland maar natuurlijk ook in haar thuisland, Argentinië. Niet zo gek, want ze heeft het natuurlijk wel tot koningin geschopt ‘in dat kleine landje in West-Europa’.

Ook hier houdt iedereen van onze koningin, ongeacht je mening over de constitutionele monarchie. Máxima doet het namelijk ontzettend goed: nooit kwam ze in opspraak (en dat is toch de grootste uitdaging van het moderne koningschap), ze is intelligent en komt goed voorbereid naar bijeenkomsten, geeft met haar prachtige outfits en uitstraling het hele Nederlandse koningshuis nieuw elan en voedt drie mooie dochters op.

Joël Beukers noemde Máxima al in een van onze video’s als een van de vijf mooiste vrouwen van Nederland. En hij is niet de enige, want het regent stemmen voor de koningin in de FHM500-verkiezing. Vorig jaar haalde de vorstelijke spetter positie 142 in de lijst der beauty’s.

Klik op de foto’s voor een slideshow.
Credits foto’s: IND/Koningshuis.nl

Reageer op artikel:
Foto’s van 46 jaar Máxima Zorreguieta: van jonge spetter tot Koningin der Nederlanden
Sluiten