Fotograaf Milan Goldbach brengt ode aan de vrouwelijke schoonheid

Redactie 31 mrt 2018 Girls

Vrouwen fotograferen, iets waar je waarschijnlijk niet meer zo van opkijkt. Maar een specifiek deel van een vrouw fotograferen, en dan hebben we het deze keer over de benen, is toch nét weer even wat anders. Fotograaf Milan Goldbach deed ‘t en presenteert 3 april met trots de spannende en semi-autobiografische fotoserie genaamd Between His Legs. Aanrader!

Milan Goldbach woont en werkt momenteel in Amsterdam. Tijdens de vele reizen die hij als professioneel gamer maakte ontdekte hij zijn grote passie voor fotografie. Hij volgde de Fotoacademie in Rotterdam en ontwikkelde zich als veelzijdig fotograaf, gespecialiseerd in portretten. Hij werkte voor grote merken en programma’s waaronder De beste singer-songwriter van Nederland.

De expositie, waar Goldbach de prachtige Nederlandse vrouwen als Janna Nieuwenhuizen, Donnya Zidan en Roosje Kuizenga op een bijzondere wijze vastlegde, is voor ruim een maand te zien in Mach1 & Concept Store op de Lange Leidsedwarsstraat 206 in Amsterdam en het resultaat van ruim drie jaar werk. In de fotoreeks is te zien hoe Goldbach op intieme wijze te werk ging in hun eigen huis, iets wat je niet vaak ziet.

Met Between His Legs brengt Goldbach een ode aan vrouwelijke schoonheid, avontuur en rock & roll. Hij plaatst zichzelf met deze reeks in een lange artistieke traditie, waarbij de fotograaf niet alleen kijker maar zelf ook onderwerp is. Je hebt nog een maand om te expositie te bewonderen en als liefhebber van vrouwelijk schoon is dit een absolute aanrader.

Milan Goldbach Milan Goldbach
Milan Goldbach Milan Goldbach Milan Goldbach Milan Goldbach Milan Goldbach Milan Goldbach Milan Goldbach

I can’t find the words to describe how happy I am. After three years of work the time was finally there. I would like to thank everyone for coming. You made my evening! #betweenhislegs #bhl #milangoldbach #photography #photoseries #exhibition #amsterdam @thomredder

A post shared by Milan Goldbach (@milangoldbachphotography) on

Foto’s: Milan Goldbach

Reageer op artikel:
Fotograaf Milan Goldbach brengt ode aan de vrouwelijke schoonheid
Sluiten