We geven twee exemplaren van het Fossil Q Grant Hybrid horloge weg

Redactie 31 jul 2018 Entertainment

Hoe staat het met je horlogecollectie? Kun je wel een nieuwe exemplaar gebruiken ja? Komt dat even goed uit, want wij geven twee Fossil Q Grant Hybrid horloges (ter waarde van €179,- weg).

De Fossil Q Grant Hybrid is een horloge met een analoge wijzerplaat, maar laat je niet afleiden door z’n schoonheid: hij is ook nog eens hartstikke slim. Zo beschikt ‘ie over een ingebouwde stappenteller waardoor al je dagelijkse activiteiten nauwkeurig worden opgemeten. Handig met hardlopen, want dan hoef jij niet meer je smartphone in je zak mee te zeulen. Rent toch net effe wat lekker.

Smartass

Zie je die tweede wijzerplaat? Die kleinere ja. Daar kun je aflezen in hoeverre je je gezondheidsdoel hebt behaald. Als je je horloge via bluetooth aan je smartphone koppelt, dan ontvang je bovendien een trilling inkomende oproepen, e-mails en berichten. Als je daar geen zin in hebt, dan kun je in de app uiteraard je voorkeuren aangeven welke notificaties je wel en niet wil ontvangen.

Andere bonuspunten zijn dat je met het horloge de muziek op je telefoon bedient, zodat je makkelijk kunt switchen naar een volgend nummer. Ook kun je heel easy met een druk op de zijkant een foto maken met je telefoon. Inventief horloge met een klassieke look, dat klinkt als een uitstekende combinatie van beide werelden. Je ziet niet direct dat het een smartwatch is, wat wij juist tof vinden.

Win de Fossil Q Grant Hybrid

Die wil jij winnen? Begrijpen wij! Zoals gezegd geven wij niet een, maar twee exemplaren weg van deze moderne smartwatch. Paar dingen die je moet doen: volg @tabacfragrancesnl op Instagram, like deze post op FHM’s Facebook en raad het digitale tijdstip dat wij hebben opgeschreven. 00:07 of 13:41 bijvoorbeeld. Dat zijn ze dus niet, dus dan blijven er slechts een paar andere combinaties over. Kan niet missen. We hebben twee tijdstippen genoteerd, dus dubbele kansen bitches. Succes!

Fossil Q Grant Hybrid
Fossil Q Grant Hybrid
Reageer op artikel:
We geven twee exemplaren van het Fossil Q Grant Hybrid horloge weg
Sluiten