Fors goedkopere autoverzekering bij HEMA

sharon 31 mrt 2015 Entertainment

 

Niet alleen verlaagt HEMA de prijzen van haar producten, maar het bedrijf maakt tijdelijk ook de autoverzekering 15% goedkoper. En daar worden we blij van! Want je bolide moet natuurlijk wel goed verzekerd zijn. En het liefst tegen een zacht prijsje. Nu al zijn bijna 200.000 klanten verzekerdbijhema.nl

Lage premies bij HEMA
De verzekeringspremies van HEMA behoren al tot de laagste van ons land, en nu wordt de premie voor nieuwe klanten tijdelijk met 15% verlaagd. Het bedrijf brengt niet alleen de prijzen van het basisassortiment in lijn met de huidige tijdgeest, maar zorgt ook voor scherpe verzekeringspremies. Daarnaast heeft de uitstraling van verzekerdbijhema.nl een flinke opknapbeurt gekregen.

Hoge waardering
De verzekeringen van het bedrijf zijn ‘gewoon bijzonder’ en behoorlijk in trek, blijkt uit de top-10 positie op de gezaghebbende beoordelingssite Trustpilot. De beoordelingen laten zien dat klanten vooral blij zijn met de begrijpelijke voorwaarden en de snelle afhandeling. Op kleine lettertjes en onduidelijk taalgebruik zit natuurlijk niemand te wachten. De afgelopen jaren is het aantal verzekerden bij HEMA gestegen tot het huidige niveau, er zijn namelijk al bijna 200.000 klanten verzekerdbijhema.nl.

Reageer op artikel:
Fors goedkopere autoverzekering bij HEMA
Sluiten