Formule 1 kampioen Lewis Hamilton is de muziekstudio ingedoken en dat klinkt best goed

Lewis Hamilton werd afgelopen seizoen met overmacht wereldkampioen Formule 1, maar racen is niet zijn enige passie. Als hij niet aan het trainen is duikt hij namelijk de studio in om muziek te maken. Op Instagram kon je al zien dat hij best leuk piano kan spelen, maar nu horen we dan eindelijk hoe zijn eigen nummers klinken.

Onlangs werd de coureur van Mercedes geïnterviewd door CBS en daarbij liet hij alvast twee van zijn nummers horen. Ondanks dat hij nu pas wat aan de wereld laat horen is muziek al lange tijd belangrijk voor hem. “Muziek is als sinds ik erg jong was een grote passie van mij. Ik begon gitaar te spelen toen ik dertien was.” Hier kan ik mezelf zijn. Ik kan kwetsbaar zijn. Ik kan een kant van mezelf tonen die de mensen normaal nooit te zien krijgen. Het is allemaal als een hobby begonnen maar het is nu erg serieus en ik spendeer er erg veel tijd aan. Wanneer ik hier ben dan ben ik niet aan het trainen voor een race. Mijn werklust is hier even groot als op het circuit.”

Nu vindt hij het eindelijk tijd om zijn muziek met de wereld te delen. “Ik had nooit gedacht dat ik ooit mensen zou hebben die me zouden volgen. Ik wil dit nu delen met mijn fans, ik wil weten wat ze er van vinden,” Ons doet het vooral aan Justin Bieber denken en dat is tegenwoordig best een compliment.

Reageer op artikel:
Formule 1 kampioen Lewis Hamilton is de muziekstudio ingedoken en dat klinkt best goed
Sluiten