Verwen je vriendin met food art van wereldberoemde chef André Chiang

redactie 3 mrt 2019 Entertainment

Is jouw vriendin helemaal gek van kunst en wil je haar ook nog eens trakteren op een luxueus diner? Sla dan twee vliegen in één klap tijdens de nieuwste editie van Experimental Gastromy deze zomer. Op 14, 15 en 16 juni is de wereldberoemde chef André Chiang in het Gemeenlandshuis te Amsterdam. Daar presenteert hij in samenwerking met tien kunstenaars een speciaal menu.

Door de kunstenaars wordt het bestek en het servies ontworpen. Deze zijn gemaakt van speciale materialen zoals klei, papier en hout. Vervolgens bereidt de Aziatische chef zijn recepten met zo veel detail dat het haast zonde is om het op te eten. Geen food porn maar food art dus. Het acht-gangen diner is veganistisch en met €175 aan de prijzige kant, maar hiervoor krijg je dan ook een totaal unieke ervaring. Dit alles doe je bovendien in een romantische setting in het Gemeenlandshuis. Omringd door het water is dit een graag gewilde locatie voor bruiloften.

Gerechten van André Chiang

Wat moet je je hier nou precies bij voorstellen? Aangezien een foto meer dan duizend woorden zegt, check je dat in deze galerij. Hier kun je tickets voor het etentje in huis halen.

 

 

 

Reageer op artikel:
Verwen je vriendin met food art van wereldberoemde chef André Chiang
Sluiten