Mayweather vs McGregor 2 gaat gebeuren met aangepaste regels

Redactie 11 apr 2018 Entertainment

Twee van de grootste en meest bekende vechters ter wereld namen het afgelopen zomer tegen elkaar op in het meest winstgevende gevecht ooit. Een rare combinatie, aangezien het een boksgevecht was en Conor helemaal geen bokser is. Hij maakte de overstap naar de UFC, nu zou het Floyd zijn beurt zijn om de overstap naar de UFC te maken. Zou Mayweather vs McGregor 2 dan echt komen? Volgens sportjournalist Omar Al Raisi wel, maar dan met aangepaste reglementen.

Als we de geruchten mogen geloven gaat het gevecht er daadwerkelijk komen. Floyd Mayweather wakkerde de geruchtenmachine de afgelopen maanden al flink aan. Hij bleef herhalen dat hij misschien naar de UFC wil trekken voor een megagevecht. Niemand geloofde echt dat het zou gaan gebeuren en dat het meer een schreeuw om aandacht was. Toch meldt sportjournalist Omar Al Raisi van The Sports Journal dat de vechters akkoord zijn gegaan met een gevecht binnen the Octagon. Ook zwaargewicht bokser Lennox Lewis bevestigt hetzelfde gerucht. Het zou wel om een gevecht met aangepaste regels gaan, waar trappen, take-downs, knietjes en ellebogen niet toegestaan zullen zijn.

Bus incident

Dat klinkt in onze oren meer als een boksgevecht dat plaats vindt in een UFC Octagon. Conors return naar de UFC zou eigenlijk al afgelopen weekend bekend gemaakt moeten worden. Dit zou echter verstoord zijn door Conors aanval op de bus van Khabib dagen voor de UFC223. Daarom zou er vertraging zijn opgelopen op het gevecht Mayweather vs McGregor 2, maar van uitstel komt in dit geval zeker geen executie. Het gevecht zou gepromoot gaan worden door Mayweather Promotions, UFC en McGregor Entertainment.

Schietpartij op Floyd

De hoeveelheid hectiek rondom de twee vechters lijkt met de dag tot nieuwe hoogten te stijgen. Zo werden Mayweather en zijn entourage laatst nog beschoten waarbij bodyquard Greg La Rosa gewond raakte. Of de schietpartij een aanslag richting Mayweather was, blijft onduidelijk.

Nog steeds vragen veel mensen zich af of het gevecht er daadwerkelijk gaat komen. Maar als er zulke absurde bedragen geld te verdienen vallen, is er altijd een gevecht te vinden. Mayweather vs McGregor 2 kan alleen maar meer geld opleveren dan de vorige keer. Wij zijn totaal niet sceptisch, dit gevecht zou er heel goed kunnen komen. Alleen hopen we ten zeerste dat het niet met de aangepaste regels zal zijn. Fingers crossed.

Foto: YouTube

Reageer op artikel:
Mayweather vs McGregor 2 gaat gebeuren met aangepaste regels
Sluiten