Floyd Mayweather veegt de vloer aan met Conor McGregor

redactie 16 nov 2016 Entertainment

Floyd Mayweather is het zat om vergeleken te worden met Conor McGregor. Hij vertelt aan een journalist van TMZ dat het respectloos is om hem met Conor te vergelijken. Hij ziet zichzelf als een olifant en Conor is als een mier. Conor werd even later gevraagd wat hij van  deze reactie vond, waarop hij zei dat Mayweather het maar in zijn gezicht moet komen zeggen. Een nieuwe vete is geboren.

De kampioen zijn

De letterlijke woorden van een sarcastische Mayweather waren: ”Ik wist niet dat hij ongeslagen is. Ik wist niet dat hij al 20 jaar aan de top staat van de MMA en ongeslagen is of wereldkampioen was in vijf verschillende gewichtsklasses. Dat wist ik allemaal niet.”

”Als jullie hem de Floyd Mayweather van de MMA noemen, dan wil ik dat wel eens uitzoeken. Heeft hij ooit 300 miljoen dollar in één avond gewonnen? 100 miljoen misschien? Of 70 miljoen dollar?", aldus een duivelse Money. 

En daarmee is de bokskampioen nog niet klaar: ”Ik ben een legende. Een levende legend. Voor het boksen heb ik jarenlang kei- en keihard gewerkt. Gebloed, gezweet en gehuild. Conor kan doen wat hij wil, maar vergelijk hem nooit met mij. Dat is respectloos. Nogmaals, ik ben een olifant. Olifanten vechten niet met mieren. Olifanten zijn zo groot, ze zien mieren niet eens."

Conor McGregor werd ook gevraagd wat hij van deze reactie vond en hij reageert op gepaste wijze.

Er wordt al een tijd gesproken over een mogelijk gevecht tussen Money en The Notorious. De Ier heeft al eens laten ontvallen dat hij het wil opnemen tegen de Amerikaan, waarna er geruchten waren dat Money hem 50 miljoen zou hebben geboden voor een gevecht op New Years Eve in Vegas. De oorlog is qua vijandige teksten in elk geval alvast begonnen. Wat zou dit een mooi gevecht zijn. 

Reageer op artikel:
Floyd Mayweather veegt de vloer aan met Conor McGregor
Sluiten