Floyd Mayweather en Manny Pacquiao stappen eindelijk de ring in

luc 16 feb 2015 Entertainment

Het gevecht waar iedere boksfan al jaren op wacht lijkt nu toch echt te gaan plaatsvinden. Het schijnt dat Manny zijn deel van de deal al volledig heeft getekend, het is nu wachten op Mayweather om zijn deal na te komen en het gevecht aan te kondigen.

Pacquiao heeft laten weten dat hij zijn training is begonnen in General Santos City in de Filipijnen. Mayweather daarentegen werd in New York gespot in een sieradenwinkel waar hij honderdduizenden dollars aan het uitgeven was. Maar er gaan ook geruchten rond dat hij in New York was om het super gevecht officieel aan te kondigen ten overstaande van een enorme massa mensen tijdens de NBA All-Star Game tip-off, die plaatsvond afgelopen zondag op Madison Square Garden.

Na lange onderhandelingen, schijnt er een $250 miljoen dollar pay-out te zijn afgesproken voor het gevecht, met een 60/40 split in Mayweather’s voordeel. De MGM Grand Arena in Las Vegas zal de locatie zijn voor het gevecht. Zal het er nu toch echt van komen? Is Pacquiao niet te oud? Of zal hij de eerste zijn die Mayweather verslaat? Nog heel effe wachten en dan kunnen we ze allemaal beantwoorden.

Om alvast in de stemming te komen, hebben we hier alle knockouts van de mannen samen voor je!

Reageer op artikel:
Floyd Mayweather en Manny Pacquiao stappen eindelijk de ring in
Sluiten