Fix opvallende visitekaartjes om niet op de grote grijze stapel te belanden

 
Je hebt een serieuze baan met een moeilijke Engelse titel en bent klaar om de wereld te veroveren. Congressen bezoeken, netwerken en heel veel kaartjes uitwisselen. Maar wil je dat jouw kaartje opvalt tussen alle grijze meuk? Dan moet je zorgen dat ze een beetje opvallen. Moet je misschien eerst je baas zien te overtuigen, maar dat moet dan maar. Toon je in elk geval een beetje initiatief, laat je zien dat je een mening hebt en creativiteit. Visitekaartjes bij Reclameland jongen. Meer hoeven we niet te zeggen.

Bij die boys kun je kiezen voor om visitekaartjes in elke vorm af te drukken. Weg met die standaard formaten! Driehoeken, cirkels en rare vormen moet je hebben. Kan dus allemaal. En da’s prettig.

Het schijnt dat de meeste stoere krijtstrepenpakkenpeepz hun visitekaartjes in visitekaartjeshouders bewaren. Oké. Shit om rekening mee te houden. Wat dacht je van het uitvouwbare kaartje? Ha! Had je nog niet aan gedacht he. Krijg je een soort Z formaatje. Vouw ‘m terug en je hebt weer een normaal kaartje. Handy man.

Jij wilt graag een beetje inspiratie? Hebben we voor je! Als je hier even klikt, dan doemen er vanzelf 21 visitekaartjes op waar jij indruk mee gaat maken.

Reageer op artikel:
Fix opvallende visitekaartjes om niet op de grote grijze stapel te belanden
Sluiten