First Dates zoekt weer vrijgezelle mannen en vrouwen

Redactie 30 jul 2018 Entertainment

Een van de leukste programma’s die op dit moment op de buis te zien is First Dates. Het format is gejat uit de UK, maar heeft geen enkele moeite om ook in Nederland te scoren. Het zit gewoon zo lekker in elkaar: twee mensen gaan in een restaurant op date en dat wordt gefilmd. Dat levert hilarische, tenenkrommende, ongemakkelijke maar altijd uitermate vermakelijke situaties op. Kun je je onze vriend Clint nog herinneren?

Als er een tv-programma is waar je je wel voor kunt opgeven, dan is het wat ons betreft Firs Dates wel. Ze naaien je niet met vieze montagetrucjes, ze proberen je echt aan een leuke chick te koppelen en je gaat een avondje uit eten. Wat kan er nou helemaal mis gaan?

Nou wil het toeval dat het programma weer op zoek is naar vrijgezelle mannen en vrouwen! Dus, beste liefdesbijtjes. Dit is de kans voor tijdelijke tv-roem en eeuwige liefde. Je kunt ook gewoon je beste vriend, broertje of collega opgeven, dan kunnen ze zelf altijd nog bepalen of ze er op ingaan ja of nee. Mocht het zover zijn, dan kun je hier alvast wat datingtips vinden.

Reageer op artikel:
First Dates zoekt weer vrijgezelle mannen en vrouwen
Sluiten