Filipijnse man laat zich compleet ombouwen tot Superman

luc 2 jul 2015 Entertainment

Herbert Chavez is een 37-jarige Filipijnse man die 23 keer onder het mes is gegaan om te lijken op zijn idool Superman. Alle operaties bij elkaar hebben hem achttien jaar van zijn leven gekost waarbij hij transformeerde van jochie tot superheld. Bizar!

Chavez is onder andere aan zijn oogleden, jukbeenderen, neus en kin geopereerd. En wat is superman zonder die felblauwe ogen. Om ook deze look te krijgen draagt hij blauwe contactlenzen.

In totaal hebben de operaties Herbert zo’n 6.200 euro gekost. Dat lijkt niet bizar veel, maar als je er vanuit gaat dat het gemiddelde uurloon in de Filipijnen op zo’n 1,25 euro per uur ligt, snappen wij wel dat Chavez er 18 jaar over heeft gedaan om zijn transformatie te voltooien. Je bent fan of je bent het niet he.

Als Chavez zijn zin had gekregen had hij ook stalen platen willen laten inbrengen om ‘dezelfde’ stalen spieren als superman te hebben. Dit vonden de artsen echter te gevaarlijk. No shit! Ze raden Herbert aan om te gaan sporten. Maar ja, daar heeft Superman toch helemaal geen tijd voor?

Reageer op artikel:
Filipijnse man laat zich compleet ombouwen tot Superman
Sluiten