De nieuwe FIFA 18 WK update maakt ons razend enthousiast

Redactie 2 mei 2018 Entertainment

Niemand met een oranje hart kijkt met heel veel plezier uit naar het WK in Rusland. Ergens steekt het toch wel heel erg dat we deze keer niet mee doen, de oranjekoorts heerst niet en zal niet gaan heersen. Gelukkig is daar FIFA 18 om ons een beetje op te beuren. Zij komen vanaf 29 mei met een FIFA 18 WK update waarin wij de oranje leeuwen naar de overwinning kunnen brengen.

De FIFA 18 WK update zal geheel gratis en voor niets zijn en eind mei zal de update verschijnen. In de modus kunnen we alle 32 deelnemende landen kunnen spelen om ze te helpen aan het ‘kampioenschap’. Geen Nederland? Wees niet getreurd lieve lezers, er zal ook een optie zijn waarin je je eigen kampioenschap kunt starten waarin jij het Nederlandse elftal richting de wereldbeker kan leiden.

De update

In de modus is er extra aandacht besteed aan de stadions waarin gespeeld zal worden, de deelnemende teams natuurlijk, de officiële WK wedstrijdbal, de felbegeerde beker, alles om het zo realistisch mogelijk te maken. Het zal net lijken alsof je jouw team bestuurd op het echte WK, alleen dan met ons kikkerlandje natuurlijk.

De trailer

In de trailer voor de FIFA 18 WK update die ze recent gedropt is kijken we zogenaamd vanuit de ogen van Thomas Muller, Isco, Rashford en Griezman. Natuurlijk steelt de beste voetballer van de wereld, Cristiano Ronaldo, de show van de algehele trailer, het zou is anders zijn. Kijk de trailer voor jezelf hier beneden:

Fifa weet de pijn een beetje te verzachten, we kijken langzamerhand toch wel een beetje uit naar het WK. Al het voetbalgeweld dat dan onze kant op walst is toch wel spectaculair. Een mooi toneel om weer de nodige pareltjes en icoontjes te aanschouwen.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
De nieuwe FIFA 18 WK update maakt ons razend enthousiast
Sluiten