FIFA 17 ontstijgt zijn voorgangers en wordt het vetste spel van het jaar

redactie 14 jun 2016 Entertainment

Het spel der spelen, de game der games, de heilige graal van jouw console is terug en beter dan ooit. FIFA 17 schijnt als een baken van hoop neer op zijn, met alle respect, ondergeschikte voorgangers. In de nieuwste editie van EA’s populairste franchise duik je dieper dan ooit tevoren in de wondere en tumultueuze wereld die de voetballerij heet.

De nieuwe Frostbite engine zorgt ervoor dat EA drie keer zo veel animaties tot zhaar beschikking heeft dan in FIFA 16 en dat alles er superrealistisch uitziet. Speler komen tot leven en het gras vliegt je om de oren. Ook maakt het nieuwe spel gebruik van zogenaamde ‘Pushback-technologie’ hebben spelers een betere balans en je computergestuurde medespelers zijn net even wat beter.

In ‘The Journey’, de nieuwe spelmodus van FIFA, volg je de jonge britse speler Alex Hunter als hij zijn weg naar de Premier League bewandelt. Volg het leven van een jongen die van het amateurveld naar de kleedkamer van Manchester United verhuist en zorg ervoor dat je trainers, mentors en managers tevreden houdt met je prestaties.

Eind september ligt de parel in de winkel dus we hoeven niet al te lang te wachten. Tot die tijd zijn we nog wel even zoet met het EK.

Reageer op artikel:
FIFA 17 ontstijgt zijn voorgangers en wordt het vetste spel van het jaar
Sluiten