FHM’s Vuurwerktips: Dikke Cakeboxen (en win €150 aan vuurwerk)

redactie 21 dec 2016 Entertainment

Sinterklaas is ‘m gepeert, de Kerstman staat op de stoep maar zijn arrenslee staat ook met draaiende rendierpootjes klaar om te vertrekken. Wat blijft er dan nog over? Precies, het jaarlijkse knalfestijn van Oud & Nieuw. Champagne, oliebollen en natuurlijk vuurwerk! Wil je een beetje indruk maken op de buurmannen en buurmeisjes, dan dien je natuurlijk wel over mooi spul beschikken. Wij zetten samen met onlinevoorverkoop.nl de mooiste dingen voor je paraat die verkrijgbaar zijn op de Nederlandse markt. Als klap op de vuurpijl geven we ook nog 150 euro aan vuurwerktegoed weg!

1. VENTURA 2.5 – 140 Shots Cakebox
Als je op zoek bent naar een professionele cakebox met een grote diversiteit aan geweldige kleuren en brede effecten, stop met zoeken. De Ventura 2.5 is een selectie van vijf waanzinnige cakes om je oudejaarsbeleving onvergetelijk te maken. De set bestaat uit twee cakes van 16 schoten, twee cakes van 25 schoten en een fan shape met 58 schoten. Met een tijdsduur van meer dan 3 minuten zet je een complete show neer. Een box, ben je helemaal klaar.
Collectie: Pro-line Fireworks
Prijs: €269,-, afgeprijsd naar €169,- 
Hier verkrijgbaar

2. DRGN BOSS – 140 Shots Cakebox
Ben jij graag de baas in de straat. Maak kennis met de DRGN BOSS. Met een selectie aan zware siercakes beschik je over een vuurkracht van maar liefst 140 schoten. Deze tubes zijn tot de nok toe gevuld met kruit, en zorgen voor een belevenis alsof jij het vuurwerk bij de Erasmusbrug in Roffa hebt geregeld. 
Collectie: DRGN Line Fireworks
Prijs: €209,- afgeprijsd naar €129,-
Hier verkrijgbaar

3. GROUND ZERO – 152 Shots Cakebox
Deze Ground Zero cakebox van WECO Nederland zet je even met beide voeten op de grond. Deze selectie bevat gewoon alles wat jouw vuurwerkshow moet hebben. Een diversiteit aan pure siereffecten, wisselende tempo’s, verschillende vormen en prachtige kleuren. De ultieme show om indruk te maken op om even na twaalven op de laatste dag van het jaar.
Collectie: WECO Vuurwerk
Prijs: €259,- nu voor €159,-
Hier verkrijgbaar


Win 150 euro aan vuurwerk!

Maar als je echt geluk hebt dan win je gewoon effe die €150 aan vuurwerktegoed die we weggeven. Kun je besteden bij onlinevoorverkoop.nl. Wat je moet doen om te winnen is het volgende:
1. Like dit artikel
2. Tag een je favoriete vuurwerkvriend  
3. Succes!

Reageer op artikel:
FHM’s Vuurwerktips: Dikke Cakeboxen (en win €150 aan vuurwerk)
Sluiten