FHM’s Vuurwerktips: de beste knallers (en win €150 aan vuurwerk)

redactie 28 dec 2016 Entertainment

Nog een paar dagen en we mogen weer massaal lonten in brand steken en hondendrollen laten ontploffen met rotjes. Daarnaast eten we ons de diarree in aan oliebollen, zuipen we een steek in onze lever door de champagne, maar bovenal: vuurwerk! Blijft toch de mooiste traditie van Oud & Nieuw. Je hebt nog maar kort om je shit te bestellen. Wij zetten samen met onlinevoorverkoop.nl de mooiste dingen voor je paraat die verkrijgbaar zijn op de Nederlandse markt. Als klap op de *badoem patsj* vuurpijl geven we ook nog 150 euro aan vuurwerktegoed weg!

1. SILVER THUNDER
De rotjes/kanonslagen/astronauten kent iedereen. Leuk, maar niet heel speciaal. Dit jaar heeft OnlineVoorVerkoop.nl een nieuwe variant, de Silver Thunder. Deze zware kanonslagen hebben niet allen een knal, maar ook een zilver brandende lont. Hierdoor zie je eerst een zilveren gloed, waarna ze met een knal uiteen spatten.
Hier verkrijgbaar 

2. THUNDERSTRIKE
Dit pakje met 20 Thunderstrike knallers is de must-have voor een liefhebber van het betere knalvuurwerk. De Thunderstrike is op een nieuwe manier geproduceerd waardoor hij van de beste quality is. Alleen het beste voor jou.
Hier verkrijgbaar 

3. MEGA CELEBRATION XXXL
Eigenlijk hoort het er echt bij, een dikke rol voor je deur met Oud&Nieuw. Volgens de Chinese traditie jaag je zo die boze geesten weg uit je buurt. En die kun je maar beter kwijt zijn. Ouderwets rood tapijtje achter laten met deze rol van 13,5 meter lang. gekleurde lont. En dus ook nog eens leuk om naar te kijken in het donker. Om over de superdupersicke eindknal nog maar te zwijgen. Nu ook nog eens afgeprijsd van 90 naar 60 euro.
Hier verkrijgbaar 

Win 150 euro aan vuurwerk!
Maar als je echt geluk hebt dan win je gewoon effe die €150 aan vuurwerktegoed die we weggeven. Kun je besteden bij onlinevoorverkoop.nl. Wat je moet doen om te winnen is het volgende:
1. Like dit artikel
2. Tag een je favoriete vuurwerkvriend
3. Succes!

Reageer op artikel:
FHM’s Vuurwerktips: de beste knallers (en win €150 aan vuurwerk)
Sluiten