FHM’s vreemdgaan-onderzoek: doe nu anoniem mee!

Redactie 18 sep 2014 Entertainment

Gisteren bleek uit onderzoek van Psychologie Magazine dat 48% van de mannen weleens is vreemdgegaan. Even tellen… ja, dat is dus bijna de helft van de mannelijke bevolking. Omdat FHM van de doublecheck is, gaan wij kijken of dat percentage wel op waarheid berust.

Tijd voor een allesonthullende vraagtekenvernietigende contra-expertise. Vijf vragen over vreemdgaan. Wij aan jou. Meer is het niet. Doe gezellig mee, want het is hartstikke anoniem! Kan voortaan iedereen weer rustig slapen. Of niet natuurlijk. Even voor de duidelijkheid: alleen mannen mogen meedoen. Ben je een vrouw? Dan verzoeken wij je vriendelijk dit artikel weg te klikken en andere leuke artikelen zoals deze fotoreeks over dieren te bekijken. Ja juist, bedankt.

Nog even voor de duidelijkheid: zoenen met iemand anders dan je eigen vriendinnetje zien wij als vreemdgaan. De resultaten worden aanstaande maandag groots gepubliceerd. Bring it on!

 

Heb je nee ingevuld? Gefeliciteerd, je bent een geweldig goed mens. Dan mag je nu iets voor jezelf gaan doen. Hier een suggestie. Aan alle gasten die hun reet afvegen met monogamie. Voor de draad ermee!

 

 

 

Bedankt voor jullie deelname! Als blijk van waardering naar jullie participatie, hier een sexy Beyoncé-momentje.

Reageer op artikel:
FHM’s vreemdgaan-onderzoek: doe nu anoniem mee!
Sluiten