FHM’s Top-3 knalvuurwerk voor een explosieve oud & nieuw!

Redactie 3 dec 2014 Entertainment

Nog een klein maandje en dan mogen we jongens. Dan gaan we getooid met aansteeklont naar buiten om de straten flink rood te knallen #zinin. Laatst gaven we je al de betere vuurwerktips op siergebied. Vandaag adviseren we je in samenwerking met de bazen van onlinevoorverkoop.nl wat je moet bestellen op legaal knalgebied. Sla binnen die knallers! 

1. De Kanonslag
Bassie & Adriaan, Flippo’s, Jawbreakers. Zomaar drie nostalgische dingen uit het verleden. Op vuurwerkgebied zijn de aloude kanonslagen minstens zo classic. We kunnen je verklappen: ze zijn nog steeds epic. Voor een 100% oud & nieuw-gevoel zijn deze rotjes net zo essentieel als champagne en oliebollen. Bestel je broden snel via onlinevoorverkoop.nl

2. De Single Shot
De single shot is er in vele varianten en maten, maar hij wordt toch vooral gekocht voor de forse detonatie. Omdat de Single Shot niet op de grond, maar in de lucht tot ontploffing komt is de knal vele malen harder. Bij de winkels van onlinevoorverkoop.nl zijn dit jaar de Single shots in de aanbieding, 24 stuks verpakkingen met mega kortingen. Bonus! Deze mag je hoe dan ook niet missen in je vuurwerkpakket. Bestel ze in grote getale via onlinevoorverkoop.nl! 

3. De Thunderstrike
Ja ja, we hebben een nieuwkomer. De Thunderstrike! Klinkt als een winnaar niet? Zijn ze ook. Deze zijn meer winning dan alle Nederlandse kampioenen bowling van de afgelopen tien jaar bij elkaar. De Thunderstrike is op een nieuwe manier geproduceerd waardoor ‘ie een ziekere knal oplevert. Hoe harder, hoe beter toch? Precies. Megabeukers willen we hebben! Beter bestel je veel van deze, want daar ga je leuke dingen mee kunnen doen. Ook deze grove kletsers bestel je natuurlijk via onlinevoorverkoop.nl


 


 

Dan willen we je tot slot nog graag een van onze favoriete vuurwerkfilmpjes aller tijden laten zien. Geniet mee van het jeugdige enthousiasme van boy Tom! 

Reageer op artikel:
FHM’s Top-3 knalvuurwerk voor een explosieve oud & nieuw!
Sluiten