FHM’s testpanel: Moet mannen zich scheren down under?

sharon 17 apr 2015 Entertainment

Waar mannen een netjes bijgehouden bikinilijn verwachten, willen vrouwen liever ook geen bekkie vol schaamhaar. Toch? Anno 2015 zijn de schaampruikjes in ieder geval uit de mode. Gevalletje gelijke rechten? Waarschijnlijk wel. FHM ging de straat op en vroeg 10 lieftallige dames wat zij nu echt van een oerwoudje down under vinden: schaamhaar, go or no go?

Lisette (26): ‘Van mij hoeft een man zich niet per se te scheren down under, maar als hij elke avond een BJ verwacht is het wel fijn als ik niet eerst door een zee van haar hoef voordat ik kan beginnen. In ieder geval trimmen dus.’

Daliah (31): ‘Ja hoor, weghalen die handel! Zij willen ook dat wij lekker glad en smooth zijn, dan zij ook!’

Nickey (22): ‘Ik vind dat mannen zich moeten scheren. Sowieso omdat ik het erg irritant vind als de haren te lang zijn en het gaat kriebelen. En als ik hem van onderen wil verwennen wil ik me volledig kunnen concentreren en niet om de haverklap een haar uit m’n mond moeten halen. Haarballen horen bij katten, niet bij vrouwen.’

Stephánie (25): ‘Voor een one night stand is het wel lekker, maar als ik langere tijd een relatie met iemand heb maakt het mij niet zoveel meer uit.’

Rachelle (21): ‘Haha, daar heb ik eigenlijk nooit echt over nagedacht! Ben altijd meer bezig met het bijhouden van mijn eigen ‘down under’. Maar nu je het zegt, lekker glad is best fijn!’

Simone (29): ‘Mijn vriend en ik doen het allebij, we hebben het er eigenlijk nooit over gehad want het is een gewoonte geworden bij ons.’

Hettie (26): ‘Weghalen! Maar wel thuis en niet met mijn scheermesje in mijn douche, hoef z’n schaamhaar niet in m’n putje te hebben.’

Sheila (20): ‘Ik vind het persoonlijk wel fris als een jongen zich scheert down under.’

Christine (25) & Lisa (25): ‘Haha, een geschoren zaakje is best fijn. Toch?’ ‘Ja, absoluut! Hoef geen haren in m’n mond hoor.’

Reageer op artikel:
FHM’s testpanel: Moet mannen zich scheren down under?
Sluiten