FHM’s Testpanel: Borsthaar ja of nee?

sharon 20 jul 2015 Entertainment

Heerlijk hé, het festivalseizoen. Zonnetje, biertje, muziek. Prima! En met de zomerse temperaturen is het natuurlijk hartstikke fijn om lekker in je blote bast het festivalterrein over te huppelen. Groot gelijk heb je. Maar als de rest van de festivalgangers jou aanzien voor Bokito vanwege je overtollige borsthaar is er misschien iets niet helemaal goed. Vooral op het gebied van chickies scoren dus. Aan wie kunnen we dat beter vragen dan aan de lieftallige dames zelf? Precies, helemaal niemand. Dus dames van het FHM Testpanel, borsthaar, ja of nee?

Marieke (27): Ik hou wel van een beetje borsthaar. Zo’n kale bast vind ik drie keer niks. Da’s net een kinderbuikje. Ik wil m’n kerels lekker mannelijk, met borsthaar dus. 

Shannon (24): Borsthaar vind ik prima, zolang er maar wel een lekker lichaam onder zit. Spieren en een mooi kleurtje. Borsthaar maakt het plaatje helemaal af. 

Rita (25): Ik vind het sexy als m’n vriend z’n borst scheert. Lekker glad. Hou ik van.

Natasja (29): Borsthaar vind ik mooi, zolang het maar niet teveel is. Er moet nog wel een man overblijven onder al dat haar en die man wil ik dan ook graag zien. Dus trimmen die handel.

Elise (25): Ik zeg ‘Ja!’ tegen borsthaar! Maar niet teveel. 

Marijke (26): Ik vind de afwisseling wel fijn. Af en toe een lekkere gladde body met tussendoor een woeste man met wild borsthaar. Ik vind het allebij wel mooi, maar het moet gewoon bij die persoon passen. 

Reageer op artikel:
FHM’s Testpanel: Borsthaar ja of nee?
Sluiten