FHM’s cadeautip voor de feestdagen: de MagiCam

sharon 4 dec 2014 Entertainment

De rrrrr zit weer in de maand, mannen. Dat betekent wedstrijdjes kerstbomen omhakken in de sneeuw met halfbotte bijlen, de schaatsen uit het schapenvet halen om je buurman in te maken met een sprintje op het kersverse natuurijs en natuurlijk de onovertroffen kerstborrels op kosten van de baas, waarbij zelfs de secretaresse op d’r bureau staat te verkondigen dat haar heupen niet liegen. Het mooiste is natuurlijk als je dit allemaal kan vastleggen, zodat je de volgende dag en een krat glühwijn verder niet je hersens hoeft te pijnigen om te avond ervoor terug te halen.

Of je hebt gewoon totaal geen zin om in de ijzige vrieskou op een sombere koopavond de stad in te gaan om een saai cadeau te kopen voor degene die in de slachtofferrol terecht komt omdat jij toevallig zijn lootje hebt getrokken.

FHM heeft dé oplossing voor deze stuggles tijdens de feestdagen! De MagiCam! Dit is dé actioncamera onder de actioncamera’s en perfect geschikt om alle feestelijke activiteiten vast te leggen óf te fungeren als beste sinterklaas-/kerstcadeau ever. En om het nog mooier te maken is ‘ie nu tijdelijk maar €249,-! Dan krijg je een waterdichte behuizing, inclusief display, speciaal voor de fanatieke wintersporters onder ons. En dat niet alleen, ook kan die filmen met full HD 1080p én WiFi met de gratis te downloaden app! Dit is gewoon een musthave voor deze winter (en eigenlijk ook voor de lente, zomer en de herfst), wat je plannen ook zijn. Record and share!

Beter dan GoPro
De AEE S 51 onderscheid zich door complete levering standaard accessoires zoals een waterdichte behuizing, TFT-scherm en een lagere prijs (circa 50 euro) ten opzichte van vergelijkbare GoPro medium modellen. De HD beeldwaliteit is gelijkwaardig ten opzichte van Go Pro. Ook zijn de extra accessoires gemiddeld 30% voordeliger dan bij Go Pro. Bovendien wordt de Magicam beter beoordeeld op bedieningsgemak, robuustheid en waterdichtheid tot 100 meter.

De MagiCam is HIER te koop voor het actiebedrag van € 249,-. Speciaal voor de FHM-lezers hebben wij een extra korting van 25 euro bedongen! De actiecode = AEE-S51-FHM261114

Stap 1:  Surf hier naartoe 
Stap 2:  Selecteer de S51
Stap 3:  Vul de kortingscode in:
 AEE-S51-FHM261114 
Stap 4:  Er wordt automatisch 25 euro van de prijs afgetrokken
Stap 5:  Je hebt zojuist een topdeal binnen gehengeld
Stap 6:  Veel plezier met je camera! 

 

AEE MagiCam Nederland | Waterdichte WiFi action camera’s from Allart van Holten on Vimeo.

Reageer op artikel:
FHM’s cadeautip voor de feestdagen: de MagiCam
Sluiten