FHM Wannahaves

luc 13 feb 2015 Entertainment

Elke week stuiten we wel op nieuw spul waar we hier op de redactie tegen elkaar zeggen: ‘Nondeju, dit is echt GRUWELIJK. Kijk dan! Dit is toch vet?!’ Dat soort dingen. Gave dingen. Chille dingen. Hebbedingen. Van een exorbitante bedragen tot een tientje. Hebbedingetjes vind je in alle prijscategorieën. Om jou het speurwerk naar die toffe shit te besparen, zetten wij vanaf nu elke week de 5 coolste gadgets voor je klaar. In alle soorten, maten en categorieën. Hier komt deel 1!

1. Moverio 3D Video Glasses
De Moverio 3D Video Glasses is een draagbare head-mounted display die wordt aangedreven door Android. Het heeft een batterijduur van zes uur. Met behulp van Wi-Fi, kun je o.a. YouTube-video’s direct streamen en als een virtual reality als nooit tevoren beleven.

 

2. Beer Foamer 
De beer foamer geeft je een ervaring zoals in de kroeg zonder je huis te verlaten. Dikker bierschuim zorgt meteen voor een duidelijk verschil in smaak, aroma en het gevoel van het bier. Net alsof het uit de tap komt. Bier enthousiastelingen zullen zeggen dat je gewoon je bier wat wild in moet schenken zodat er genoeg schuim ontstaat. Dit zal echter de bubbels in het bier kapotmaken, waardoor je met een ‘plat’ biertje opgescheept zult zitten. De beer foamer scheid het schuimproces van het schenk proces waardoor je een ‘bubbelig’ zacht biertje drinkt met de perfecte schuimlaag. Hoeveel schaffen jullie er aan?

 

3. Lazareth Wazuma Bio V12
En check deze Wazuma Bio v12 quad dan. Deze nieuwste quad creatie van Lazareth heeft een BMW V12 blok en een vermogen van 350 pk. Op een quad?! Voor 200.000 euro kan jij rijden op deze raket.4. The computer sanity system
Heb je een overload aan werk, en snak je naar een momentje van rust? Met een druk op deze knop die verbinding maakt via een USB-poort, verschijnt er een van de volgende reacties: een geanimeerde explosie op je scherm die een nooit eindigende stroom van e-mails verwerpt, een "werkende" spreadsheet die luiheid verduistert om een manager te misleiden, je favoriete website wordt gelanceerd, of "Take A break" dringt bij je aan om weg te stappen voor een pauze.


5. The Logbar Ring

Nieuwe technologien maken ons leven steeds makkelijker. En dan heb je de Logbar Ring. Deze ring stelt je in staat met bepaalde handbewegingen allerlei electronische (huishoudelijke) apparaten te besturen. De lichten kunnen gedimt worden, geluid van de speakers kan geregeld worden, zelfs de tv en je telefoon kunnen ermee bestuurd worden, en dit allemaal via bluetooth signalen.

Reageer op artikel:
FHM Wannahaves
Sluiten