FHM Wannahaves (Deel 8)

luc 3 apr 2015 Entertainment

Elke week stuiten we wel op nieuw spul waar we hier op de redactie tegen elkaar zeggen: ‘Nondeju, dit is echt GRUWELIJK. Kijk dan! Dit is toch vet?!’ Dat soort dingen. Gave dingen. Chille dingen. Hebbedingen. Van een exorbitante bedragen tot een tientje. Hebbedingetjes vind je in alle prijscategorieën. Om jou het speurwerk naar die toffe shit te besparen, zetten wij vanaf nu elke week de 5 coolste gadgets voor je klaar. In alle soorten, maten en categorieën. Hier komt deel 8!

1. Smart Boy

Een bedrijf genaamd Hyperkin heeft iets bedacht waardoor je jouw iPhone kunt veranderen in een Gameboy. Wat eigenlijk was begonnen als een 1 april grap, is nu een werkelijk project geworden. Kun je het je al voorstellen, Mario op je telefoon?

2. Macbook Adapter Cord Organizer

Elke Macbook eigenaar kent dit probleem wel. Je kunt of de lange versie van je oplader gebruiken, waardoor je altijd bij een stopcontact kunt. Of je gebruikt de korte versie, maar dan is je kabel misschien weer te kort. Ook ligt je kabel altijd maar als een zooitje kabels door elkaar heen op je bureau. Deze Cord organizer lost dat voor je op een stijlvolle manier op.

3. Exo Gauntlet 2.0 Exoskeleton

Wat kunnen we zeggen over deze handschoen, behalve dat we ‘m gewoon moeten hebben. Behalve een extreme sterke grip waarmee je harde plastic bekers met gemak doormidden kunt breken kan je er niet veel mee. Maar hoe cool ziet het eruit? Je lijkt zo uit Iron Man te zijn weggelopen. Pas wel op je dat je geen pagga slaat met de handschoen nog aan. Kan pijnlijk zijn.

4. E Glide Electric Powerboard

Dit elektrische skateboard gaat van 0-20 in 5 seconde. Lijkt misschien niet hard, maar geloof ons, lekker cruisen met die snelheid door de stad in het zonnetje is alleen voor echte bazen weggelegd.

5. Iron Pipe Bottle Lamp Industrial Chandelier

Dit is de lamp voor elke bachelor pad. Hij is gemaakt van zwarte stalen pijpen, waaraan verwisselbare Jim Bean flessen hangen om het licht te dimmen. Hebben!

Reageer op artikel:
FHM Wannahaves (Deel 8)
Sluiten