FHM Wannahaves (Deel 6)

luc 20 mrt 2015 Entertainment

Elke week stuiten we wel op nieuw spul waar we hier op de redactie tegen elkaar zeggen: ‘Nondeju, dit is echt GRUWELIJK. Kijk dan! Dit is toch vet?!’ Dat soort dingen. Gave dingen. Chille dingen. Hebbedingen. Van een exorbitante bedragen tot een tientje. Hebbedingetjes vind je in alle prijscategorieën. Om jou het speurwerk naar die toffe shit te besparen, zetten wij vanaf nu elke week de 5 coolste gadgets voor je klaar. In alle soorten, maten en categorieën. Hier komt deel 6!

1. Solar Window Charger by XD Design

We beseffen ons steeds meer dat zonne-energie de toekomst zal zijn. Waarom zou je er niet nu al mee beginnen? Deze oplader kan zowel je telefoon evenals 93 andere gadgets die stroom verkrijgen via USB van energie voorzien. Ook als je niks hebt aangesloten kan de lader zichzelf nog steeds opladen.

2. Glow in the Dark Toilet Roll

Oké, het zal niet vaak voorkomen dat je het wc papier niet kan vinden. Maar het moet gezegd worden, hoe cool is het om je billen met lichtgevend wc papier af te vegen? En je hoeft het licht ook niet aan te doen, dus zul je ook niemand wakker maken.

3. Audeze LCD-3 High-Performance Headphones

Dit is een headphone voor de liefhebber. Want eerlijk is eerlijk, 1800 euro voor een headphone zullen niet veel mensen spenderen. Dat zijn gewoon 1800 euroknallers. De LCD-3 heeft een een bijzonder dynomisch geluid met een krachtige bas, aantrekkelijke midrange en open highs. De ear pads bestaan uit speciaal gedesignd schuim, wat zorgt voor een akoestische balans.

4. Automatic Twirling Spaghetti Fork

Dit is er wel weer eentje hoor. Hoe vaak loop je wel niet te klooien met een vork, lepel of mes. We weten allemaal dat je spaghetti niet met mes en vork eet, maar enkel met een vork kost het gewoon veel moeite. We zijn gewoon luie eters. Maar behold! Met deze spaghetti vork, word je pasta automatisch om je vork heen gedraaid. Je hoeft het alleen nog in je mond te stoppen.

5. Ready Grill Vertical Indoor Grill

Met deze oven grill maak je snel gezonde maaltijden. Je kan bevroren voedsel in enkele minuten bereiden. Ook geeft de grill een rokerige smaak aan je eten. Vlees, groenten en aardappelen kunnen allemaal tegelijk worden klaargemaakt. Je hebt geen pannen of oven meer nodig.

Reageer op artikel:
FHM Wannahaves (Deel 6)
Sluiten