FHM Wannahaves (Deel 5)

luc 14 mrt 2015 Entertainment

Elke week stuiten we wel op nieuw spul waar we hier op de redactie tegen elkaar zeggen: ‘Nondeju, dit is echt GRUWELIJK. Kijk dan! Dit is toch vet?!’ Dat soort dingen. Gave dingen. Chille dingen. Hebbedingen. Van een exorbitante bedragen tot een tientje. Hebbedingetjes vind je in alle prijscategorieën. Om jou het speurwerk naar die toffe shit te besparen, zetten wij vanaf nu elke week de 5 coolste gadgets voor je klaar. In alle soorten, maten en categorieën. Hier komt deel 5!

1. BottleLoft

BottleLoft is ‘swerelds eerste magnetische flesjes hanger voor je koelkast. Hij wordt verkocht per strip. Eke strip kan drie flesjes dragen. Hierdoor hou je meer ruimte in je koelkast over om die snacks in te bewaren.

2. Spyder Light by Daast

Een flexibele lichtbron die makkelijk te verplaatsen is. Het heeft flexibele poten en werkt met magneten, waardoor je de lamp op allerlei manieren kunt ophangen.

3. The MINI Citysurfer Concept

MINI komt met een electrische scooter, waarmee je in de drukke binnenstad jezelf snel kunt vervoeren. De scooter heeft een maximum snelheid van 25 km/h. Niet gek. Hij is ook handig op te vouwen, zodat je ‘m overal mee naartoe kunt nemen.

4. Shrine Shoe Rack Milk Edition

Ben jij een schoenenfreak, of wil je je kamer een beetje oppimpen met je verse sneakers aan de muur? Dan is dit schoenenrek echt iets voor jou. Elk rek kan drie paar schoenen dragen, dus kies je mooiste paren uit.

5. The Inebriator

Dit is echt een wannahave voor de bachelors onder ons. Je kunt vijftien (!) voorgeprogrammeerde cocktails instellen die met een druk op de knop in perfectie voor je wordt gemixt. Je hoeft de stad niet meer in!

Reageer op artikel:
FHM Wannahaves (Deel 5)
Sluiten