FHM Wannahaves (Deel 4)

luc 6 mrt 2015 Entertainment

Elke week stuiten we wel op nieuw spul waar we hier op de redactie tegen elkaar zeggen: ‘Nondeju, dit is echt GRUWELIJK. Kijk dan! Dit is toch vet?!’ Dat soort dingen. Gave dingen. Chille dingen. Hebbedingen. Van een exorbitante bedragen tot een tientje. Hebbedingetjes vind je in alle prijscategorieën. Om jou het speurwerk naar die toffe shit te besparen, zetten wij vanaf nu elke week de 5 coolste gadgets voor je klaar. In alle soorten, maten en categorieën. Hier komt deel 1

1. Stiga Studio LED & Stereo Table Tennis

Deze tafeltennistafel is voorzien van een geïntegreerd 2800-watt audiosysteem en LED-verlichting die spanning en opwinding geven aan elke wedstrijd. Je kunt verbinding maken via Bluetooth en ook is ere en microfoon ingang, voor als je wilt karaoken of even een overwinningsliedje wilt zingen. Als je een slordige 13000 euro hebt liggen, is het zeker een gadget die in elk bachelorhuis te vinden moet zijn.

2. Ricoh WG-30W Waterproof digital camera

De WG-30W is ontworpen om outdoor activiteiten moeiteloos vast te leggen. Hij heeft een duurzame constructie en een verscheidenheid aan uitstekende eigenschappen dat het ideaal is voor mensen met een actieve levensstijl. Uitgerust met een van achter verlichte CMOS-sensor en 16 megapixels, zorgt deze camera voor schitterende beelden met weinig ruis. Hij is niet alleen waterdicht tot zo’n 12 meter, maar ook schokbestendig vanaf een hoogte van 5 meter, ‘crushproof’ tegen gewichten tot 100 kg en kan tegen temperaturen zo koud als -10 ° C. Dit nieuwe model is voorzien van een Digital Microscope modus waarmee de gebruiker zelfs het kleinste detail kan vastleggen. Hebbedingetje voor elke (avontuurlijke) fotografie liefhebber.

3. HYT H3 Titanium and Platinum

Dit HYT horloge maakt gebruik van een vloeibare display systeem dat de tijd aangeeft door middle van water dat door een buis gedrukt wordt. De buis hangt opgehangen boven een vierzijdige roterende wijzerplaat die een set van zes uur per keer aangeeft. Een behuizing van titanium en platina beschermt de kwetsbare innerlijke werking van het uurwerk. Vraagprijs: 270.000 euro. Hij zal in September in de verkoop gaan en er zullen er maar 25 worden gemaakt. Ziek klokje hoor.

4. Nike Air Max 1 Ultra Moire “White/White”

Elke man hoort een paar witte sneakers voor de zomer te hebben. En met deze Nike Air Max 1 Ultra Moire “White/White” zul je shinend de vrouwtjes van je af moeten slaan.

5. Olloclip 4-in-1 photo lens for iPhone 6 & plus

De Olloclip Lens System is helemaal opnieuw ontworpen voor de iPhone 6 & 6 Plus. Met 4 geavanceerde optiek lenzen, werkt het ‘pocket sized’ ontwerp nu zowel op de voor- en achterzijde van de camera. Hebben!

Reageer op artikel:
FHM Wannahaves (Deel 4)
Sluiten