FHM Wannahaves (deel 2)

luc 20 feb 2015 Entertainment

Elke week stuiten we wel op nieuw spul waar we hier op de redactie tegen elkaar zeggen: ‘Nondeju, dit is echt GRUWELIJK. Kijk dan! Dit is toch vet?!’ Dat soort dingen. Gave dingen. Chille dingen. Hebbedingen. Van een exorbitante bedragen tot een tientje. Hebbedingetjes vind je in alle prijscategorieën. Om jou het speurwerk naar die toffe shit te besparen, zetten wij vanaf nu elke week de 5 coolste gadgets voor je klaar. In alle soorten, maten en categorieën. Hier komt deel 2!

1. Snowball blaster
Wanneer je vroeger in een watergevecht terecht kwam en iemand haalde opeens zijn Super Soaker erbij, dan wist je dat je de lul was. Wie een Super Soaker had was de baas. Maar hoe zit dat met sneeuwballengevechten dan? Daar heb je nu de Snowball Blaster voor. Deze Super Soaker voor sneeuw maakt en lanceert sneeuwballen wel 50 meter ver voor je. Boys will be boys!

 

2. Belty adjustable belt
Gekker kan je het niet bedenken, maar handig is het wel. Deze smart riem draagt de naam Belty, en is draadloos verbonden met de smart telefoon van de gebruiker. De drager van de riem kan zo voorkeuren aangeven gebaseerd op situaties waneer je zit of staat. Belty zal automatisch wat losser gaan wanneer je gaat zitten en wat strakker als je opstaat. 

 

3. Air2 floating Bluetooth speaker
Je huidige luidsprekers kunnen een geweldige geluidskwaliteit hebben, maar kunnen ze zweven? De speaker en de bas van de AIR2’s zijn elk voorzien van magneten die elkaar afstoten, waardoor de luidspreker kan zweven over de bas. De draagbare speaker kun je ook gewoon aan je koelkast plakken, in het geval zwevende luidsprekers te veel is voor je.

 

4. Quitbit Lighter
Dit is er een voor de rokers onder ons. Voor diegenen die nog steeds niet begonnen zijn met al die goede voornemens die ze hadden. Als stoppen met roken er eentje was, dan is dit de gadget voor jou. De Quitbit Lighter is een aansteker dat je rook ‘gedrag’ in de gaten houdt. Het heeft een ingebouwde display en kan draadloos verbinden met de Quitbit applicatie op je telefoon om feedback te geven zodat je gezondere keuzes kunt maken. Tevens kun je er ook gewoon sigaretten mee aansteken, zonder gas of vuur, maar met een krachtig verwarmingselement. Daarnaast zul je deze aansteker ook nooit meer kwijtraken, omdat je ‘m synchroniseert aan je telefoon. Een keer per week opladen en je kan weer vooruit.

 

5. Microsoft HoloLens
Tot voor kort behoorden hologrammen grotendeels tot de wereld van science fiction en Iron Man. Microsoft hoopt om dat te veranderen met de Microsoft HoloLens. Gebruikers zullen in staat zijn om te creëren en te communiceren met persoonlijk gebouwde of digitaal geprojecteerde hologrammen tijdens het dragen van de HoloLens bril. Holografische objecten die je hebt opgebouwd, kun je van de digitale wereld in de fysieke wereld brengen met de HoloStudio’s 3D-printmogelijkheden. En dragers van de HoloLens zullen in staat zijn om zich visueel te vervoeren naar een andere locatie. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Reageer op artikel:
FHM Wannahaves (deel 2)
Sluiten