FHM volgt de Masturbation Masterclass bij Christine le Duc

sharon 6 mrt 2015 Entertainment

Daar zitten we dan. Wij, FHM’s teksttovenares Sharon en FHM’s plaatjesschieter Nickey, samen met vijftien andere dames die graag meer willen weten van de kunsten der masturbatie die we kunnen beoefenen op onze mannelijke wederhelften. De wereld van het handkarren. Benieuwd wat ze ons nog kunnen leren wat we nog niet weten en lichtelijk geïntimideerd door de weelde aan fleshlights en tarzans om ons heen, schenkt ons lichtend voorbeeld Barbera een glas bubbels voor ons in. Precies wat we nodig hebben. Kom maar op met die piemels. Wij zijn er klaar voor.

Levensecht
‘Als jullie nou allemaal effe een piemel uit de bak pakken!’ Vijftien koppies draaien zich om naar Ineke, die aan het begin van de langwerpige tafel met een tupperwarebak vol dildo’s staat. Alsof je een Spaans plakje Pata Negraham van een schaal pakt op een verjaardag, wordt de bak gretig doorgegeven. Verwachtingsvol kijken we naar de sergeant-majoor die roerloos voor ons op tafel staat. Als een vulkaan die elk moment kan uitbarsten. Verbazing gaat door de ruimte over het feit dat ‘ie er zo levensecht uitziet. Her en der worden wat terloopse vergelijkingen gemaakt met de echte penis die thuis zit te wachten. ‘Ja, klopt wel aardig’, ‘Hier krijg ik m’n vingers net niet omheen’ en ‘Ja, deze komt ook tot m’n navel’.

Feitjes! 
Om het denkbeeldige ijs te breken beginnen we met een quiz. Dat besparen we jullie. Wel gaan we de leukste feitjes in een wist-je-dat-rijtje langs. Want wist je dat een man gemiddeld 11 erecties per dag heeft, 7200 keer klaarkomt in z’n leven, dat dat 53 liter sperma is en dat dat weer gebeurt met een snelheid van 45 km/u? Alsof er een 45 km/u-autootje vol je flamoes in rijdt dus. Ja, dat is wel even slikken. Hehe. Snel verder met een spoedcursus over de anatomie van de penis.

Glijmiddelgevechten en parelkettingen
Er zit dus schijnbaar iets op een jongeheer wat de ‘corona’ heet. Het eerste wat wij dachten? ‘BIER!’ Nee, helaas. Het is dat supergevoelige stukje huid onder de eikel. Na een flinke lading glijmiddel op onze handen te hebben gesmeerd, beginnen we met de cursus. Technieken zoals ‘Het melkmeisje’, ‘De citruspers’ en ‘Oh dennenboom’ passeren de revue, gepaard met gegiebel, gelach en glibberige glijmiddelgevechten. We gaan niet verklappen wat deze technieken zijn, dan moet je je meisje zelf maar op cursus sturen. Is een stuk leuker. En oh ja, wacht nog maar even met het weggooien van die oerlelijke parelketting. Die kan ook nog van pas komen in de slaapkamer.

Stuur haar op cursus!
Met een kersverse portie kennis, nieuwe aankopen voor in de slaapkamer, een lichte roes van de wijn en een spannende goodybag lopen we tevreden het filiaal van Christine le Duc uit. Vol ongeduld om de pas geleerde technieken thuis in de praktijk te brengen springen we op het Zuiderdiep in Groningen in de auto. Ja guys, zoek je nog een leuk cadeau voor je vriendinnetje waar je zelf ook wat aan hebt? Stuur haar op de Masturbation Masterclass. Echt een aanrader. Een leuke avond voor haar waar jij de rest van je leven nog profijt van hebt ook.

Fotocredits: Nickey Smolders
Tekst: Sharon Bremer

Reageer op artikel:
FHM volgt de Masturbation Masterclass bij Christine le Duc
Sluiten