FHM-reistips: Boek een kamer in het wonderschone Tri-resort

Redactie 14 jul 2017 Entertainment

Ook dit jaar ontkom je er niet aan: de wisselvallige Hollandse zomer staat weer voor je deur en vrouwlief heeft geen zin om een weekje op de camping compleet weg te regenen en wil op vakantie naar de zon.

Dat kunnen wij natuurlijk best begrijpen. Wat kleur op de melkflessen doet niemand kwaad. Om jou van extra inspiratie te voorzien en je schat te verrassen met de meest geweldige vakantie en onvergetelijke verblijven hebben wij voor vandaag weer een reistip. Deze keer reizen we niet af naar een Turks resort waar jij je de hele week vol kan vreten, dat doe je maar met je maten.

Tri

Op het prachtige eiland Sri Lanka ligt diep in het oerwoud verscholen een schitterend eilandje met enkele kamers, suites en villa’s waarin jij maar wat graag een nachtje in wilt verblijven.

Het Tri-hotel is alleen te bereiken per boot, die vanuit milieuoverwegingen ook nog eens door energie uit zonnepanelen wordt aangedreven.

Binnen het resort kom je aan niets te kort. De kamers gaan totaal op in de heerlijke natuur en zijn van alle gemakken voorzien en bieden stuk voor stuk de meest oogverblindende uitzichten. Dit is genieten voor gevorderden. Boek snel hier een kamertje!

TriAirows

Reageer op artikel:
FHM-reistips: Boek een kamer in het wonderschone Tri-resort
Sluiten